Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Esenyurt istinye liv hastanesine gidenler???
Saadetb
İstinyeye kontorle yada doğuma gidenler varmı aramızda acaba ?
Ades34
Saadetb
Mrb konuyu yeni gördüm ben gidiyorum :) Henüz 13 haftalığım inşallah doğumu da orada yapacağım.
ATC
Saadetb
Esenyurt öyle mi hastane mi varmış 🙄🤷♀️
Saadetb
Ades34
ölemi harika hangi doktor acaba ben ceyda hanıma gidiyorum bende orda yapacağım doğumumu💕 cinsiyet öğrenebildinizmi siz
Ades34
Ben Muzaffer Uçarer e gidiyorum cinsiyet tam öğrenemedim 13.haftadayım tahmini olarak kız dedi bakalım:)
Saadetb
Ades34
hadi hayırlısı olsun inşallah 🤲🤲🤲 ilk bebekmi ? Sezeryanmı normalmi olacak acaba benim sezeryan olacakta şimdiden korku stres sardı beni epidural mi genelmi bilmiyorum😔
Ades34
Benim ilk bebeğim olcak inşallah🙏🏼 Henüz erken olduğu için konuşmadık doğum şeklini fakat sorun olmazsa normal isterim tabii bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah 😊
Saadetb
Ades34
anladım rabbim sağlıkla huzurla kucağına,kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲
Ades34
Amin teşekkür ederim sizin de öyle inşallah 💜🙏🏼
Offfmom
Hastaneden memnun musunuz? Doğum ücretleri nasıl acaba ve imkanları iyi midir? Çok soru sordum hastane bulma telaşından :)
Saadetb
Offfmom
banamı sordunuz 🤣
Saadetb
Offfmom
hastane cok cok iyi doktorum da çok iyi ceyda aydın olanakları çok çok iyi kesinlikle tavsiye ederim ücretler normal 5 sezeryan 6 idi en son
Ades34
Offfmom
Bana mı soruyosunuz bilemedim ama ben hastaneden de doktorumdan da memnunum temiz ve rahat. Fiyat olarak normal 6000 sezaryen 7000₺
Tba
Bende kontrollerim için Fethiye Ersan’a gidiyorum çok memnunum anneme gidiyormuş gibi hissediyorum kendisi kadın Doğum polikliniği katında değil tüp bebek tedavisi katında bulunuyor uzmanlığında tüp bebek ve genetik bilim üzerine tavsiye ederim muayene ücreti biraz yüksek
Aslanhamza
Ben 1 hafta önce doğumumu orda gerçekleştirdim doktorum ceyda aydın gerçekten mükemmel bir insan doğumdaki desteği güler yüzlü olması iyiki dedirten bir doktor gerçekten herkese tavsiye ederim😊bir anne bir abladan farksız mükemmel bir insan☺️
Saadetb
Aslanhamza
yaa harıka benımde doktorum ceyda hanım ve cok memnunum harıka bır insan dogumunız nasıl oldu normal sezeryan? Bilgi verseniz biraz ben çok stres yaptım çünkü 😔
Aslanhamza
Saadetb
spinal sezaryen oldu
Aslanhamza
Saadetb
sizede spinal sezaryeni tavsiye ederim çok kolay bende çok stresli ve korkuyordum ama bir daha doğum yapsam kesinlikle yine tercihim spinal sezaryen olur😊