Ftmaa28 cglcetin0 gözümle görmediğim şeyi alma alışkanlığım hiç olmadı ama güzel kaliteli sayfalar vardır mutlaka
gktgmom cglcetin0 little gusto, tiny lamb, kitikate, cigit, ohlalakoala, mamma&dada kıyafet olarak en çok bu markaları tercih ettim çok kaliteliler %100 pamuk organik ürünler 🌸
Ftmaa28 Ftmaa28 ha bu arada LCW ürünlerini tarzını çok beğeniyorum kalite olarak da e bebektir civildir bin basar başka markalara gerek bile yok bence 😁
cglcetin0 Ftmaa28 üniversite arkadaşım hamile cinsiyeti yeni belli oldu da bebişe hediye almak istedim ama farklı şehirlerdeyiz aramız 5-6 saat o yüzden internetten bi şeyler bakayım diye düşünmüştüm
MSP cglcetin0 h&m ürünleri çok güzel özelliklede bebekte ve lcw hem çeşitliliği bol hem kumaş kalitesi güzel
tugce_snygt42 cglcetin0 ben internetten hicbisey almadım bizim burda elif bebe var baya büyük bi mağaza puset bebek arabası besik vs burdan aldım kıyafet zibin e bebek den aldım
Elifsvr07 cglcetin0 ben e bebek civil arası alışveriş yapıyorum genelde ama evşen bebe diye bi site var özellikle outlet bölümünde tek kalan ürünlerde çok güzel indirimler var çok güzel takımlar tulumlar indirime giriyor bakın mutlaka.