Haticesavas thekaderrrr Aslan burcuyum bende liderlik etrafimdakilerini mutlu edebilme ilgiyi uzerime toplama pozitif biriyim inatcilik kendimi sonunakadar savunma ezdirmeme ozguven otorite hepsi var kizimi da ben gibi aslan ve yuskesel aslan olarak dogurdum en onemnisi yalan soylememek ne olursa olsun herzaman dogruyu soyleme gibi huylarim var
drn5410 thekaderrrr aslan gibi kızım var kök söktürüyor bize valla 😆 girdiği yerde kendini belli eder, dediğim dedik, arkadaş canlısı, karakter olarak net bir karakter istediğinden emin, bir o kadarda değişik takıntıları var yaş itibariyle olabilir 4 yaşında ama 🤭 yükseleni de yay asla yerinde duramaz, enerji full, istediğini napar eder koparır çok sağlam bir karakter yani 😃 he bide çok süslü diyemem ama giydim mi uyumlu olacak alti ustu çamaşırınq kadar 😃
Freefam thekaderrrr aslan burcuyum ve en yakin 3 arkadasim da aslan hepimizin ortak ozelliklerinden bahsedeyim ozguvenli vicdanli enerjik pozitif hirsli duygulariyla hareket eden caliskan ortama girdiginde dikkatleri uzerine ceken ve herkese nese veren bi yapimiz var kotu ozelliklerimiz de kimseyi ve hic biseyi begenmeme olabiliyo hep birinci olmak istiyoruz ikinci oldugumuzda psikolojimiz bozuluyo ve ozguvenimiz cabuk dusebiliyo birilerinin surekli pohpohlamasina ve ovmesine ihtiyacimiz var
Aylaa123 Gebess95 ben aslan burcu özelliklerimi çok taşımıyorım ama genel hatlarıyla çevrem çok aslan burcu var benimde birkaç özelliğim aslan geri kalanım yükselen . Aslanlar genelde hırslı egoist bencil oluyor . Bencillikten kastım herşey ben merkezciler kendi zevki dahilinde istiyorsa yapıyor istemezse yapmıyor . Aşırı mükemmelliyetçi herşey tam mükemmel olsun eksik olmasın hiç birşey istiyorlar bende dahil . Ben duygularımla değil mantığımla hareket ederim duygusal bir insan değilim çok gururluyum her konuda gururım ağır basar yani ödün veremiyorum . Aşırı inatcılık var . Rica harici emirle beni öldürseler asla bir iş yapmam . Anlaşılması zor bir burç bence çünkü her ne kadar sosyal olsakta insan sevmiyoruz ve çok insan seçerim herkesle anlaşamam birde soğuk bir insan değilim ama soğuk duruyorum gözlem yaparım sadece kafama yatarsa muhattap alırım gibi gibi aklıma gelmiyor 😂
Nf3346 Haticesavas tam aslan burcu özelliği benim eşim aslan burcu Zorbir karakter Ama kızımda aslan olacak 😂
drn5410 Aylaa123 ay bu da kizim 4 yaşında ama parkta bile insanları çocukları çok iyi süzer gözlem yapar aklına yatarsa arkadaş olma eyleminde olur 😃 geçen parkta diyor burda çok erkek var gidelim 🤣 erkeklerle oynamaktan hoşlanmıyor çok ses yapıyormuş onlar 🤣🤣🤣
drn5410 Aylaa123 kesinlikle öyle 🤣 parktan dönerken pazarlık yapıyor eve gidelim de kahve içeriz diyor dedim tamam balkonda içeriz e orda iccez zaten diyor bide bana 🤣🤣🤣 4 yaş böyleyse 🤣
Aylaa123 drn5410 özgüven de çok etkili her ortamda dikkat çekip kendimizi belli ediyoruz 😂ama yalan yok biraz geçimsiziz
melike81_ thekaderrrr eşim tabikideeeeee huysuzun önde gideni pürüzzzz huysuzzzz ben cok sabırlıyımdır oğlakım, 6 senedir katlanıyorum ama 2 senedir evliyiz
motherbaby_ thekaderrrr of demiycem asla şükür hamdolsun 😂😂 ama çok zor yemin ederim ya eşim aslan burcu egolu degil ama herşeyi o biliyor yanlış bilse de o biliyor en nefret ettiğim huyu bu asabiyeti burçtan mı bilemem ama hemen bi söz geçirme çabası var merhametine de asla lafım yok çok merhametlidir. Kız için de şöyle söyleyebilirim en yakın arkadaşım aslan burcu takıntılı acayip takıntılı çocukken de öyleydi çok memnuniyetsiz ama hatır gönül çok iyi bilir çok saygılı ahır başlıdır çocukmen de çok usluydu
Zeyzeykr thekaderrrr merhamet,hitap gücü,canlılık,açgözlülük,bencilik,sürekli ilgi odağı olmak istemek,sert bakışlar,gösterişli iri vucut,, çok fazla aslan burcu tanıdığım oldu gözlemlerim bu.