Ftmaa28 Kızlar 26haftalık hamileyim benm Gögüslerim normalde 75ti hamileyken büyür süt olur diyolar benimkiler biraz dolgunluk dısında aynı sanki süt olmıcak yetmicek gibi geliyo öyle mi😑
012908- Ftmaa28 valla benimkide 75 ve ikinci gebeligim şuan ilkinde coktu cay filan kuruyemiş meyve yemeginde katkisyla baya sütüm vardi sagimda yapiyordum insallah ikincidede oyle olur onemli olan beslenme ve sagim kücuk olmasi degil korkma olur sütün
zeynep_88 Ftmaa28 allah bebeğe yetecek kadar gönderiyor sen rahat ol ayarlayan Rabbim onu rızıksız bırakmaz bu arada sütü artıran en iyi şey bol su. Ve sıvılar
Sermec27 Ftmaa28 memiktom küçük İlk oğlumu 22 ay emzirdim şimdi ikinci oğlum 2 aylık en başından beri maasallah güzel sütüm var 🥰
NM_mom Bi alakası olduğunu sanmıyorum canım süt kanallarından gelicek yani süt, büyük küçük fark etmez
Drfatma Ftmaa28 benim de öyle çok da büyümedi açıkçası 33 hafta oldu 😅 ama sütün meme boyutu ile alakası yok olur yani inşallah
dorukabioluyor 75 beden memelerle 21 ay emzirdim.. Bu süt üretimi su ile çok alakalı ben her emzirme öncesi ve sonrası bir bardak su içiyordum.
huysuz__ Ftmaa28 benim 75 beden, sezaryen 2 erken doğum yaptım, ikisinde de bol geldi sütüm. Küçük göğüslüler daha sütlü olur derler ne kadar doğru bilmiyorum tabi😅
littlemiddle Ftmaa28 Yazan çok olmuş, bi 75′lik de benim. Gece ağrısından uyanıp sütümü sağmak zorunda olduğum zamanlar oldu 😁 öyle de bir oluyor ki, hiç endişelenmeyin meme boyutu ile alakası yok 👍