S1249 Sarı sümüksü koyu bi kıvamda sarı gibiydi rengi Bazılarından duymuştum pembemsi oluyomuş ama akıntı değil daha farklı bişeydi nişan olabilir mi
Nurcanyks S1249 benimki pembemsiydi sonrasinda leke şeklinde kan gördüm sizinkide Nisan olabilir onu. Dışında başka birşey var mı acaba bek agrisi gibi
Beyza2727 S1249 böyle olup 1 hafta sonra doğum yaptım ben hemen herkeste nişan geldi hop doğum başlamıyor İnternet den Google den yazabilirsin istersen nişan geldikten sonra ne zaman doğum olur diye 1 hafta SONRA olmuştu bende
Seydanur10 Merhaba benim kızımda geldi 37+1 pembeden kırmızıya dönük çok az miktar da iç Çamaşriim da gördüm için rahat değilse doktora görün ben gittiğim de sancı çoktu kızımda hemen sezeryan a alındım
biranne__ S1249 pazartesiye bişi kalmadı evet bekleyebilirsin onun dışında aksi bişi hissederseniz gidin ama
Seydanur10 S1249 bende sancı yoktu ama nst de bebeğin sancısı çok fazlaydı o yüzden aldılar siz bekleyin yarın gideceksiniz zaten hayırlısı olsun inşallah
Nurcanyks S1249 anladım benimde belim agriyordu ara ara ama bu bı başka benim aniden belime giren bı ağrı çok siddetliydi bir kaç dakika sonra tuvelet gittinde nisanim gekmisti ve belimin ağrısı devam ediyordu
deryaa_milena S1249 Benim de geçen hafta böyle geldi hala emin olamıyorum ama 😂 ilk yoğun geldi sonra ara ara az geldi hala doğurmadım
Seydanur10 Senuska bebeğimin sancısı vardı zaten sezeryan olacaktım suyum gelebilir diye aldılar hemen
deryaa_milena S1249 sarıydı ondan emin olamadım ama hiç öyle bir şey gelmemişti daha önce farklı olduğu belliydi
Beyza2727 S1249 sarı Beyaz kanlı olabilir benimki ilkimki sariydi kalın katı bir uzun akıntı işte buda bu sefer beyaz geldi şeffaf kalın akıntı