Merveesi Selam kızlar. Biz 10 haftalığız. Bebişimiz ulturasonda gözüküyor gayet sağlıklı ama kalp atışı için doktor zorlamak istemiyor bebek rahatsız oluyor. O yüzden daha dinleyemedik bizim gibi olan var mı ?
Cihangir09 Merveesi ilk oğlumda doktor sağolsun sadece göstermişti dinletmemisti te 12. Haftada dinleyebildik sonradan o doktorun yanlış bir seçim olduğunu anlamıştım. Herkes dinletebiliyorken bıtek bu doktorlara giden bebisler mi rahatsız oluyormuş yani başka bir doktora gidebilirsiniz bence
Merveesi Cihangir09 8. Haftada gittik kordondan dinletmek istemedi 3 hafta sonra gel dedi dedim ben dayanamam bari 2 hafta sonra gelelim dediğim gibi bu haftada kalp kapakçıkları yeni oluşuyor zorlamak istemiyorum falan dedi 2 hafta sonrasına çağırdı. Eğer yine benzer birşey olursa dediğin gibi doktora by by diyeceğim bende sanırım.
Busra16 Merveesi merhaba genelde doktorlar kalp atış sesini duymak ister bizimki 6 haftadan beri dinletir 2-3 saniye kadar bence bu kadarında sorun olmaz yoksa kimse dinletmezdi. Değiştirin gitsin.
Cihangir09 Merveesi inanın bana çok saçma geldi kalp kapakçıklariyla ultrasonun alakası ne öyle olsa hiç bir gebe dinlememeli
MerveeAa Çok saçma geldi bana açıkçası 6haftalıkken keseyi de gördük kalp atışını da dinledik biz sebebi neymiş ki
MerveeAa Merveesi rahatsız olacağı bişey olsa bunu herkes uygular çok saçma başka bi doktora gidin bence hatta ben alttan muayeneyle duymuştum sabırsızlığım için
Merveesi Cihangir09 çok haklısın. Hamile olduğunu öğrenip iki hafta sonra kalp atışı dinliyor herkes. Bizim iş baya ilginç hal aldı.
Cihangir09 Merveesi dediğim gibi benim ilk gebelikte öyleydi ben normal sanıyordum meğer doktor sağolsun ilgisizmis 🙄
Merveesi Cihangir09 ya aslında doktorum çok ilgili. Hatta bu olay dışında çok memnunum hemen her soruma cevap verir. Her saat geri dönüş yapar. Ama bu olay biraz ilginç 6 hafta ile 12 hafta arasında dünya var. Zaten gün sayıyoruz zaman geçmiyor 😌