Selamm kızlar sonunda benim de hikâye mi yazmak nasıp oldu tazecik 11 günlük lohusayim baştan beri şehir Hastanesi’nde kontrole gidiyordum doğumu orda yapmakti düşüncem 36 haftaya kadar bebeğimin suyu sürekli biraz azalıp bir artıyordu en son 36 haftada doktorum gün verelim artık dedi aneztesi işlemi kan tahlilleri derken 37 olduk suyu yeterli istersen 39 hafta için gün vereyim dedi kabul ettim 6 Ağustos için gün vermişti orda heyecanfa tarihe dikt etmedim ve eve gelince fark ettim 6 Ağustos 40 haftayı bitirmiş oluyordum tekrar gitmedim acilden giriş yapmami söylemişti zaten 38+5 de acilden giriş yaptım bebeğin. Hareketinde de azalma vardı nts alttan muayne ultrason derken sonuç doktor bu bebek 36 haftalık ben bunu alamam dedi nasıl olur derken kağıtta suyun azaldığını yazdığını gördüm ama beni gönderdi 3 günde bir kontrole gel sancım tutarsa gel diye söyledi içime korku endişe sıkıntı girdi polikinlige çıktım tekrar nasıl 36 olur diye gittiğim doktor bakamayacagni zaten acilde muayne oldugumu söyledi ordan da çıktım evime içim rahat etmedi bulunduğum şehirdeko özel hastaneye gittim hemen suyunun azaldığını ve hemen almak gerektiğini söyledi eve gidip hazırlanıp sabahına giriş yaptık ve 10.13 de kızım doğdu suyu azaldığı için oksijensiz kalmış 2 saat destek aldı ve geldi yanıma ilk ayağa kalkış ameliyat anı hiçbir sorun yaşamadım eve taburcu olduktan sonra enfeksiyon kapmisim gecesine acillik oldum aldığım ilaçlar terleme yaptı dikiş yerimde kanama oluyor herşeye rağmen kızım yanımda az az toparlaniyoruz biraz uzun oldu ama o kadar skntiya kızım yanımda