OzlemHY merhabalar. 10+2 haftalığız.. karın sertliğim indi göbeğim hala çıkmadı ve havalar sıcak olduğundan baya halsizim kendimi kötü hissediyorum. Aynı durumda olan varmı çok tedirginim kalbi durur diye..
Neferut OzlemHY 10. Haftada göbek çıkmaz ki ☺️ biraz sabredin ilerleyen haftalarda belli eder kendini
eozlem OzlemHY kız ben düğünümde 4 aylık hamileydim karnım falan yoktu 😂😂 sonrasında 20 kilo aldım deli gibi karnım çıktı. 10 haftada çocuk parmak kadar zaten
OzlemHY eozlem öylemi ya 20 kiloda fazla olmuş😂 sadece bu aralar biraz rahatsızım korkuyorum sıcak basma çok fazla gezememe nefes alamama hali of çoo kötü
Deryadogan37 13 haftalığım ama gören 5 aylık sanıyo 3 .hamileligim kızlarımda hiç böyle olmamıştım bu erkek direk karnım meydana çıktı
OzlemHY Deryadogan37 evet işte genelde ilkte belli olmuyormuş.. benim ilk. Sağlıklı olsunda önemli değil
Nerminumay Erken haftalarda olan göbek gazdır çünkü rahim büyüdükçe ilk etkilenen bağırsaklar 😅 Bebeğin büyümesi bu büyüklüğe bağlı göbüş anca 6. Ay ( bünyeden bünyeye farkeder tabiki)
OzlemHY Nerminumay yaaa öylemi ben gaz problemi de yaşıyorum ama göbeğin o yüzden olabileceğini düşünmemiştim bir gerginlik vardı ama Teşekkür ediyorum 🤗