123tazeanne Kızlar merhaba doğum iznim Kasımda yani 32. Haftam kasıma geliyor ben İnşallah 37. Haftaya kadar durucam ama öncesinde rapor alabiliyor muyum örnek 1 haftalık rapor alsam bu doğum iznimi veya doğum ücretini etkiler mi bilginiz var mı
123tazeanne Ben dershanede çalışıyorum dönemsel iznimiz var ve bu bana sunulmazsa hamileyim zaten çıkacağım düşüncesi ile rapor almak istiyorum
123tazeanne Yeniyeniden tarih fark eder mi yani doğum izninde önce 3 ay kesin alamıyorum gibi birşey okudum doğru mu son 3 ay tam yatması gerekiyormuş
Fndaymn57 Kizlar bende bişey öğrenmek istiyorum ben doğum öncesi 3 ay sigortami ödemek istiyorum ama illaki 32. Haftama kadar 90 gunu ödemem mi gerekiyor yoksa 37. Haftama kadar ödeyip 37. Haftamda çalışamaz raporu alsam olur mu
14022024 Fndaymn57 32. Haftaya kadar en az 90 gününüzün olmasi gerekiyor rapor parası talep edebilmek için arkadaşım 4 aylıkken ödemeye başladı
Yeniyeniden 123tazeanne sanmam ya öyle birsey olduğunu toplu rapor ayrı ara ara aldığın rapor ayrı bana doktor 10 gun rapor verdi gerekirse 10 gun 10 gun veririz bitince heyet raporu çıkarırız demisti
Tugcaduman Bende mebde öğretmenim yarım dönemi kapatmak istiyorum rapor ve doğum izni ile ama mümkün olur mu bilemedim
Tugcaduman yokusbebek ben daha 5hafta 6 günlüğüm. Muhtemelen 32. Hafta şubatın ikinci haftası yada 3. Haftasına denk gelecek. Acaba izne 32. Haftada çıkmayıp rapor kullansak doğum iznini sonra başlatsak olur mu ki yoksa 32. Haftadan sonra çıkmak zorunda mıyız izne
yokusbebek Tugcaduman 32′den sonra 37′ye kadar çalışabilirsiniz. Ben 29 temmuzda izne ayrildim. 16 Eylül’de doğum olacak. 18 Kasım’da ara tatilden sonra bitiyor iznim. Heyet raporu almayı düşünüyorum ben de. Doğum iznim bitince.
asyap Tugcaduman hayır olmaz 32 de ya çalışabilir ya da çalışamaz raporu almanız gerekiyor çalışamaz raporu aldığınızda zaten doğum izniniz başlamış oluyor rapor alsanız bile doğum izninden düşer
Tugcaduman yokusbebek ben yarıyıl tatilinde evime döneceğim geri gitmem bir yada iki haftam kalıyor 32ye sonra da doğum iznine çıkıp bir şekilde dönmeden yaz tatili ile de birleştirmem lazım
Beyzzz Haftada rapor aldım ondan önce kullanılmayan 3 haftanın hakkı doğum sonrasına devroluyor mu? Ücrette bir değişiklik olur mu 35de aldığım için