Sudee06 Haftamdayım ilk hareketlerini ne zaman hissederim bebegim kendini karnimin ni tarafına çok yasliyor orda olduğunu hissedebiliyorum ama içerdeki hareketlerini hissetmek için de çok sabirsizim siz ne zaman hissettiniz
BUSEBUYUKGUMUS Sudee06 19. Haftada ilk tekmesini hissetmiştim ama düzenli ve belirğin olarak 24. Haftada hissettim
neanladinyurdagull Sudee06 sağlıcakla büyüsün ama bu şuanda nerede olduğunu hissetmeniz imkansız çünkü kafasını yaslayıp size hissettirecek kadar gelişmiş değil.İlk çocuğumda 19. Haftalardaydim ikincisinde 17-18 di tekme olarak değil seyirme olarak hissettiriyor
ykaya18 Bende 15.haftadayım bi tarafta olduğunu nasıl anlıyorsunuz, benimde karnımın sağ tarafı sola göre daha şiş, o tarafta mıdır acaba 🤭😂
Sudee06 ykaya18 evet hem şiş oluyor hemde sert oluyor yaslandigi taraf karnimin dıger yerleri boş iken bebeğimin olduğu yer taş gibi
Yeniyeniden Sudee06 bende 15 haftalığına sağ tarafım bazen bayagi sertleşir ağrıtıyor herelde kafası orda
Cimenn1223 Sudee06 ilk kizimi 16 da 2.bebegimi 17 de hissettim 20 de 20 den sonra da hissede bilirsiniz
Demet2756 14+5 haftalık ve dün doktora gittim hissetmiyorum dedim ve doktor hissetmezsin hissetsen anormal bir durum dedi 10 haftalıkken hissediyorum diyeni duydum enteresan geliyor
Gizem1992 Demet2756 bende ikinci gebeliğim bazen kelebek kanat çırpar gbi hissediyorum gıdıklıyor sanki ☺️😊
Cimenn1223 Sudee06 22 haftalik oldm dışardan belli olmuyor derinlerdeb geliyor hala haraketleri bende sabırsızlıkla dışardan belli olucagi günleri bekliyorm😊❤
zeynep_88 Sudee06 17 + 3 teyim iki gün önce hissettim gece uyumak üzere iken. Tıkırtılar kıpırdamalar falan. Sonrası nadiren ama artar zamanla muhtemelen. 3. Bebeğim