aselinannesi1997 Kızlar 35 haftalık olduk hayırlısıyla normal doğum istiyorum. Meryem Ana oyunu çok duydum nasıl kullaniliyor. Sudan çıkarmazsan kanama durmuyor dedikleri için korkuyorum kullanmaya. Normal doğumu kolaylaştıran başka neler yapabiliriz
26Seyma26 aselinannesi1997 meryem.ana oyunu zaten sancım ve açılma başlayınca duya koyup dua ediceksin doğum bitincede suda ciksrtiricaksin
Banatokanma1 aselinannesi1997 o kadar faydasi oluyor ki anlatamam ama sudan cikarman lazım mutlaka buna dikkat etmen lazım bende trendyoldan sipariş verdim,Korkma ve kesinlikle kullan.
surmene-1967 Banatokanma1 sancım var ama açılmam yok yani doğum başlamadı yapsam olur mu acaba 26Seyma26 Mineztrk
Mineztrk aselinannesi1997 ailenizden biri yapabilir ben yatış yaptım yarım saat sonra annemi aradım koy diye rahim yumuşaktı sadece yattığımda yarım saate 5 cm olmuştu
aselinannesi1997 Mineztrk ya inanki o an telaşla herkes unutur gibime geliyor kimseye güvenemiyorum bunun için aileme bile
Mineztrk aselinannesi1997 diğer türlü bilemiyorum bi akrabamız çok fazla suda bekletmiş ve evde çekmiş baya sancıyı korkutmak istemem ama doktor bağırsakları aşağı gelmiş demişti fazla bekletmekten bnce güvendiğiniz birine emanet edin kendiniz çıkarmaya fırsat kalır mı bilmiyorum çünkü çiçek açtıkça açılmanız o kdr oluyor
Sevinc-Berna87 Sancı başladiginda kopyup duayi okuyup iciyorsun cayi dimi bittikten sonrada cikariyorsun öylemı