Tasya Kızlar ben sanırım kafayı yemek üzereyim düşünmekten. 5+2 de kese görüntü başka bişey görünmedi beta değerim 6 bin olmasına rağmen ve kese boyum 5.6 mm küçük değil mi sizce de
Ayden6 Tasya 5. Haftada ancak keseyi görürsünüz. Bebegi 6. Haftada görmüştüm bende. Kalp atışı da 8. Haftada. Bir sorun yoktur korkmayın
myavocado Tasya ben bu durumda bir anormallik görmedim ama siz neden bu kadar endiselendiniz doktorunuz olumsuz bir şey mi söyledi.
Edanur60 @“Tasya”# canım bende 5+3 de gittim benimde sadece kese göründü 5.6 mm normal dedi doktorum cumartesi tekrar çağırdı
Tasya Edanur60 beni de cumartesi tekrar çağırdı canım. Kese boyutuna haftanla uyumlu mu dedi küçük falan demedi mi
Edanur60 @“Tasya”# yok canım küçük falan demedi adet tarihinle uyumlu dedi en son adet tarihim 1 Temmuz
Tasya Edanur60 benimde 2 Temmuz canım az önce baktım kesene benimkine benziyor. Sonraki kontrole kalp atışını dinlemeye mi çağırdı
Edanur60 @“Tasya”#evet canım kalp atışı ve bebeği görmek için çağırdı özele gidiyorum ama pazartesi günü devlet hastanesine gidicem eğer bebek falan görülürse tekrar yazarım sana 💗