minnakpandam2025 Buskyksl ya ben kız hissediyorum ve istiyorum ama kız istediğim için erkek olacakmış gibi de hissediyorum 😂 sağlıklı olması önemli tabi ama ne bileyim insan merak ediyo
Buskyksl minnakpandam2025 bende erkek hissediyorum ve erkek satıyorum kızım var bi de erkek olsa yeter diyorum 😂😂 sağlıklı olsunlar inşallah bende atayım
Buskyksl minnakpandam2025 T9 dan dolayı erkek hissediyorum ve erkek istiyorum yazacağıma satıyorum yazmışım ahahah siz anladınız işte 😂😂
minnakpandam2025 Buskyksl ben sende sanki kız gibi hissettim Şuan 😂😂😂😂 cuma günü ikili testim var orda daha net görüntü alabilirim sanırım bende 😂
minnakpandam2025 Fundaaaaa yaaa 🥲🥲 sağlıklı olsun yavrum da 🥲 biz kız istiyorduk ama acaba bu isteğimizden dolayı üzülürmü erkekse 😂 vicdan yapıyorum ya 😂
minnakpandam2025 Daryam35 herkes erkek diyor 😂😂😂 bakalım hayırlısı 😂 kız istiyordum ama tabiki önemli olan sağlıklı olması kız da olsa erkekte olsa benim yavrum sonuçta 😂
Ayse_2807 minnakpandam2025 ikinci oğluma hamileyim ikisindede yukarda yukledigin resimin aynisiydi ondan sadece bı tahmin ama erkek hissettim
minnakpandam2025 Ayse_2807 sağlıklı olsun inşallah 🙏 kız istiyordum ama erkek olursa da en azından bana aşık bir beyefendi daha olur hayatımda 😍
Ayse_2807 minnakpandam2025 valla benim de ilk bebeğim erkekti ikincide kız bekliyordum istiyordum da ama önemli olan sağlıklı olmaları ikinci oğluma hamileyim