alinsmom_ Merhaba herkese, 34+4deyim. Belimin ağrısı her dışarı çıktığımda artıyor. Ve sürekli halsizlik, kolumu kaldıramıyorum. Yürüyüş yapmak istiyorum ama enerjim yok. Çok da bir kilo almadım, ağır değilim. Bu durumu yaşayan var mı?
Ljepa alinsmom_ Merhaba bende 33+4 aşırı halsizlik ve sürekli bi uyku hali var bende 9 kilo aldım aşırı bi kilo değil aslında
nur_n alinsmom_ ben de 34+2 deyim oturunca bile sağ taraf kaburgam çok ağrıyor yatmam gerekiyor zaten sıcaktan nefes almak bile zorlaştı Allah yardımcımız olsun inşallah 🥹
Ljepa alinsmom_ Aynı şikayetler bendede var klima açıkken bile terliyorum Allah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏
Dilek_04 alinsmom_ 36+2 yim 5 dk temizlik yapsam nefes nefese kalıyorum kollarımı kaldıracak halim kalmıyor 😕 Sıcaklar çok bunaltıyor beni 🫠
Nnk87 alinsmom_ bende aynı durumdayım. Yatınca da midem yükseliyor gibi oluyor. Çok otursam ayaklarım şişiyor belim ağrıyor. Sığınamıyorum bazen. 34. Haftadayım son zamanları bilemiyorum 🥲
SanBMom Bende 31 haftalığım geceleri bel ağrısı artıyor uyuyamıyorum, gündüz tüm gün uzanıyorum akşam yapabildiğim kadar iş yapıyorum öyle kiloda almadım nasıl geçicek bilmiyorum