Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Amniyon Sıvısı
Asafeymeninannesi
Mrb kuzucukların güzel anneleri 😍
Dün sabah wcye girip çıkmamla bi akıntı hissettim tamam dedim koştum bildiğin sıvı akıntısı vee henüz 33 haftalığım. Korkuyla doktorumu aradım çık dogumhaneye alttan muayene edip nstye bağlasınlar dedi. Ben bi ürkek ben bi korkulu ben bi telaslı anlatamam 😏 Allah'ım henüz çok erken nolurr diye yalvarıyorum tabi o sıra adet olacakmışım gibi ağrılar söz konusu. Neyse gittim alttan muayene edildi sıkıntı yok akıntıdır denildi ama baya bi akıntı söz konusuydu su tarzında. Nstye bağlandı sancı falanda yoktu doktorum arandı bilgi verildi Ya Rabbi elhamdülillah dedim. Çarşı faslı falan derken eve döndük wcye girdim çıktığım gibi tekrardan bi akıntım oldu anlam veremedim. Netten araştırdım amniyon sıvısı olabilir bilgisi yer alıodu. Her defasında bu tarzda akıntım olursa amniyon sıvısı adına bisi kalmazz😓😓😓 içimde farklı bi korku farklı bi şüphe. Ne şekilde anlattım onu dahi bilmiyorum. Bu tarz korkuyla karşı karşıya gelen annelerimiz var mı acaba ?
Tugbakalenci
Asafeymeninannesi
sıvı azalması yada sızıntı varmı diye doktorunuzun radyologa sevk etmesi lazım orada ölçüm yapılıyor .
Benim 36: haftda başladı sızıntı o yüzden 37+2 de sezeryanla doğum yaptım .
İnş öyle bir durum yoktur .
Gelen akıntılar suluysa dikkate al muhakakk
Asafeymeninannesi
Asafeymeninannesi
yok mu bilgisi olan annelerimiz ???
Musam
Asafeymeninannesi
o sivi benden gece yarisi biraz geldi derken sabah biraz ama normal akintidan biraz fazla sonra devam etti doktora gittim nst ultra son bide test yaptilar amniyon sivisimi diye oda negatif derken eve geldim ama devam etti yolunda gitmyn bisey vardi derken aksamina lekelenmem oldu solugu hastanede aldik ve minigim ardindan kakasinida yapinca sezaryen oldum hamd olsn kuvezden ciktik
Hamd olsun iyi olacaz ama ihmal etmeyin
Asafeymeninannesi
Tugbakalenci
doktorda doğum başladı korkusu yer alıodu. Bisi yok denildi hani sıvı gelimi falan durunca bende akıntıdır dedim. Akşam tekrar başlayınca ürkmeye başladım. Bugün de takipte kalcm devam ederse yarın ilk isim doktora gitmek olck
Vermiş olduğunuz bilgi için tşk ederim 🙏😍
Asafeymeninannesi
??
Asafeymeninannesi
Musam
tek korkum o işteeee 😓😓 alttan muayene nst falan halledildi sıkıntı yok denildi ama yok işte devam edioo 😑 sıkı bi şekilde takibe alınmam gerek
saka36
Asafeymeninannesi
canım vesvese yapma ya aynı şekilde ben kaç kere suyum geldi diye hastanelere koşturdum kaç hafta geçti hala doğuramadım😄 birde benim suyum az tehlikeli sınıra inmesin diye telaşlıyım. Ama akıntı oluyormuş doktorum en son bir aletle muayene edip gösterdi bana bak çok akıntın var dedi 🙈 utandım tabi. Şakır şakır gelmediği sürece korkma. Ha doktorum şey demişti bebeğin hareketlerini say eğer günde 20’den azsa o zaman bana haber ver dedi. Yoksa sıkıntı yoktur demekmiiş
Asafeymeninannesi
saka36
yaa herkes farklı bisi dio cidden korkmaya başladım. Amniyon Sıvısı azalır korkusu var Bende de. 33 haftalığım henüz 😑
Asafeymeninannesi
saka36
peceteye su damlatırsın yaa Aynen o şekilde bir akıntı söz konusu. İlk defa yaşıyorum böyle bisi
Musam
Asafeymeninannesi
ihmmal etmeyin benim dr şok oldu resmen sabah su degil di gelen deyip aksamina sezaryen oldum çünkü
Asafeymeninannesi
Musam
pazar günü yaşadım bu olayı alttan muayene nst falan gerçekleşti bugün salı işte henüz bisi yok yarın muayene olmaya gitcm dilerim Allah'tan bisi çıkmaz 🙏🙏