Edizhr Maviss718 ayy bende çatlatma iğnesi oldum eğer yine gebelik oluşmassa bende test ve jel alayım pcos var bende de 90 kiloyum diyetisyene gidiyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım bende
Maviss718 Edizhr Canım ilişki günlerinde doktor diyor ya şu gün diye o zamanlarda jelle gir ve doggy pozisyonunu kesinlikle öneririm Hemen kalkma duşa girme 3-4 saat sonra gir . Bende 90 kiloyla hamile kaldım
Tgbashnn MNesemm instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var ordan almıştım canım ben Web siteleride var
Maviss718 MNesemm Canım bir gebenin hesabındakileri al kesinlikle trendyolda satışları var birgebeningünlüğü yaz instagramda jelide var ama sen bilirsin yinede benim tavsiyem evru ablanın ürünleri 🥰
Edizhr Benim FSH lh hormonları zaten 7.6 çıkmış yüksel pcos direk zaten adetim düzensiz inşallah bende olumlu sonuç alırım
Sedadvc Tgbashnn Benim kanda beta HCG 2 bin kusurlerdeyken hatıra kalsın diye gebelik testini yapayım dedim negatif çıktı. 🙄 Son aldığım ovulasyon testlerinden de memnun kalmadım. Benim o paket komple bozuktu sanırım. 🤔
Tgbashnn Sedadvc söyleseydiniz değiştiriyorlardı bir kere benimde başıma gelmişti söyledim yenisini yollamışlardı
reyhan_t Tufu ovulasyon testlerini kullanmıştım çok iyi. Yanında gönderilen gebelik testi de baya iyi.