Hiratuba elasevgi pipi uç kısmında iki çizgi görünüyor canım, rabbim gönlüne göre versin inşallah. Benim ilki kızdı şimdi oğlan geliyor aralarında dört buçuk yaş olacak yine de tedirginim inşallah iyi anlaşırlar
Umranergiz Hiratuba Zeyyno_ Enfal_06 themom95 Banada bakar mısınız pipi mi oradaki kordon mu emin olamadım bi kız bi erkek diyolar ??
Hiratuba elasevgi cinsiyet farkı daha da zorluyor sanki ilişki kurmalarını. İnşallah beni şaşırtırlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun anne olmak zor ama bir o kadar güzel
Fatmauzun_ themom95 banada bakarmısınız bacaklar ayrık ortada kordon ve pipi var dendı doltor erkek dedı ama hala suphedeyım
themom95 elasevgi bende çok istemiştim ikinci bebeğimin kiz olmasını 😂 bosver alışıyorsun bir kaç güne kabulleniyor insan
Fatmauzun_ melike81_ merhaba ya siz bana burda kıza benzıyor demıstınız ınstagramdan konusmustuk doktor bana bunu pipi olarak verdı sızde evet kese ve bu pipi dedınız sızce hala oylemıdır ınsan ılkınde sureklı kız erkek dıye gıdınce ıkıncısınde de aynısı olacakmı dıye suphede kalıyor