gktgmom Beyaz_kralice bunları tüketmeye çalışıyorum hep gün içinde inşallah kilosu normale döner çok kafama taktım bu durumu
Beyaz_kralice gktgmom hayır hayır kafana takmamaya çalış bence bebeği strese sokarsın Allah’ın dediği olur Allah’a güven suya can veren Allah karanlıkta suyun içinde besleyen büyüten Allah bizler sadece çobanlarıyız o çocukların
aselinannesi1997 gktgmom üzülmeyin canım zaten son haftalarda kilo alır bundan sonra bebişe kilo aldıracak şeyler tüket sağlıkla gelsin
gktgmom Beyaz_kralice evet haklısınız bol bol dua ediyorum sağlıklı olsunda kilosu önemli değil aslında Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yeter ki 🙏🏻
aselinannesi1997 Melehat şaka yapıyosunuz galiba. Gebelik şekeri bebeğin fazla kilo almasına sebep oluyor bilmiyor musunuz
aselinannesi1997 Beyaz_kralice e ama o zamanki kilosuna göre 50 gr 20 günde alıyo ya. Son zamanlarla kıyaslama
gktgmom aselinannesi1997 genetikte olabilir tabi benim eşim 2700 ben 3200 doğmuşum bizimki minyon olucak herhalde biraz ☺️ yediklerime daha çok dikkat ediyorum artık bebeğe kilo aldıran şeyler tüketmeye çalışıyorum