AAselinannesi06 Merhabalar 26 yaşındayım Ankaralıyım 6 senelik evliyim İlk kızım 5 yaşında ikinci kızım daha 2 Aylık 🌸🎀
helloandhello AAselinannesi06 merhabalar mersinliyim 27 yaşındayım 3 aylık hamileyim 🧿🧿🎈1 senelik evliyim
Neslihan007 AAselinannesi06 merhaba 29 yasindayim 8 yillik evliyim manisada yasiyorum 26 haftalik hamileyim kizimizi bekliyoruz🥰🤰
Deletedmom_110 23 yaşındayım 3 yıllık evliyim istanbulda yaşıyorum 2 yaşında prensesim var 34 haftalık oğluşuma hamileyim 😍
Kontes001 33 yaşındayım 9 yıllık evliyim. 7 yaşında ikizlerim var. 33 haftalık hamileyim. Kızım olacak 🥰
Smmyyeeeeeee1557 Kontes001 bende ikizlere hamileyim hamileliğin ve doğumun nasıldı 🥰 ben çok korkuyorum ikinci gebeliğim ilk kızım 3yasinda… ikiz olunca bunlar korkuyorum👶🏼👶🏼🥰
nouro AAselinannesi06 Merhaba 28 yaşındayım izmirdeyim. 2 senelik evliyim. Nasipse 5+6 yım . İnş pazartesi günü bebişleri ilk defa göreceğim :)
EmineVural nouro İzmirde hangi doktora gideceksiniz acaba? Bende 6+0 dayım. İlk hamileliğim. Doktor arayışındayım
Rumeysa_01 AAselinannesi06 merhaba 24 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var 2,5 senelik evliyim aslen Adanalı yım 4+4 günlük hamileyim 😇
Canparee AAselinannesi06 merhaba , 28 yaşındayım Bitlisliyim eşim çankırılı yarışmaya Kocaeli’den katılıyorum ☺️ 4 buçuk yaşında kızım var bu 4. hamileliğim ana iki bebeğimi kaybettim 😢şuan 7 haftalık hamileyim 🤗 6 yıllık evliyim