esenaaa3 Merhaba hanımlar, iki aylık gebeyim canım iki gundur üst üste noddle makarna cekiyor bebeğe bi zararş var mi bilenlerrr
Glsrnergl esenaaa3 bn hamileyken yedm tarihi gecms diye zehirlendm Allahtan bebege birsey olmadi bnce yeme onun yerine normal makarna baharatlandr ye daha iyi
Akkdkxjdndbn esenaaa3 normal insana bile aşırı zararlı, yemeyin bence de. Çok canınız çektiyse kendiniz ince şeritler halinde evinizde yapın
Esra_nurr Benimde canım çok çekiyor burnuma kokusu geliyor resmen ama almıyorum alırsam çünkü durduramam hep yerim
Gizemiii esenaaa3 ben yedim 2 gün üst üste de yedim hiç birşey olmadı çok kasmayın kendinizi yedikten sonra bi sade soda iç miğden baharattan çok yanmasın allahın izniyle yediğinden birşey olmaz
gknlpln esenaaa3 hazır noodle yerine uzakdoğu mutfağı yapan restorntlarda yiyebilirsiniz. Hazır noodle ile gerçek noodlar arasında dağlar kadar fark var. İlla hazır yicem diyorsanız makarna yiyin
sglmyvz-23 esenaaa3 son 3 ayda başın şekerle belaya girer benim gibi yeme canım hazır paketli gıdalar benim öyle oldu şimdi çekiyorum bak diyetle uğraşıyorum