gzmkck Bugün kontrolüm vardı. Bağlatmak istediğimi söyleyince ekstra 5000 yükseltti fiyatı. İkinci sezeryan olunca doğum ücreti zaten 25 bin dedi bide bağlatma ücreti ekleniyor 30 bin. Çok geldi açıkçası. Bilgisi olan var mı ?
Yzgl gzmkck evet ben yeni baglattim Diyarbakır’da oturuyorum ve sezeryan yapıp tüpleri baglattim eksra ücrette ödedim sezeryan ve tüp bağlatma 22.500 ödedim hastanedende çok memnun kaldım hijyen ilgili güzeldi yani
myangelson gzmkck serklaj ipini almak için bile ekstra ücret ekleniyor tüp baglatmaya da eklenmesi normal bence 🥲
Sibel3434 Bende baglatmak istiyordum aslında ayriyeten sormak da aklıma gelmedi ama muayene ye gittiğim zmn soracam ücreti farklı mı diye
gzmkck Hulo2105 sonuçta zaten ameliyat esnasında bir düğüm atacaklar. Ekstra ücret saçma geldi. Sonradan ayrı istense hak veririm de ne bileyim.
ggmom Cimenn1223 özelde isteğe bağlı devlette de çocuk sayısı değil yaş önemli 30 dan sonra bağlıyorlar
Yzgl gzmkck hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah maddi imkan yoksa zor valla biz uyguna hallettik fiyatları görünce bizim uyguna gelmiş sanırım
Zeynepdefne23 gzmkck bnm gittigim hastanede extra ucret yok baglatmada.. sadece dogum parasi aliyrlar