melektb Yemek yedikten sonra aşırı halsizlik yaşıyorum gözümü açmakta zorlanıyorum gücüm azalıyor başımın üstü de çok ağrıyor. Neden olabilir kızlar ayni durumda olanlar var mı
VeraVrea melektb hamilelikte seker yükselebilri bi ölç istersen ev tipi aletlerden var mı düzenli üc gün ölc aç karnına, ilk lokmadan sonra ve tok karnına
Fatma_ecem4 melektb tansiyonunuz dusuyordur bı ölçün düşükse tuzlu bişey yiyin bendede oldu tuzla erik yemiştim gözlerim açılmıştı resmen ben yükseliyor sanmıştım meğerse düşüncede agrirmis başımız bide suyu ihmal etmemek lazim
Tugceaker Kan şekerin yükseldiği için uyku hali olur böyle bi ağırlık çöker yatmak istersin ben hala öyleyim 10+6 bende ben gün içindede halsiz oluyodum saten vitamin değerlerim falan hepsi düşükmüş
melektb Tugceaker Peki doktorunla görüştün mu bu konu hakkında. Kan şekeri yükselmesi normal birşey mi ki. Ben ilk hamilelegimde yaşamadım böyle bir sıkıntı o yüzden endiselendim
Tugceaker Tugceaker o sadece hamilelikte olan bişi değil herkeste olan bişi genç yaşlı bi anda acıkır miğden ağrır bulantı olur kan şekerin düşer sonra bişiler yersin biraz fazla kaçırırsın oda şekerini yükseltir halsizlik yapar olay bu