cansu_dgn Kızlar adetim bittiği günden beri yapıyorum durum böyle acaba pik göremeyecek miyim ya zaten adet döngüm kısa 21 günde olurum zaman geçtikçe sanki yumurtlama görmeden adet olcam gibi geliyor üzülüyorum
Sedadvc cansu_dgn Her ay yumurtlama olmayabilir. Bazen bir ay oluyor bir ay olmuyor. Belki bu olmayan bir aydır. Kendinizi strese sokmayın.
Ftmn123- cansu_dgn bende yapacağımda nasıloluyor ilk gü den bugüne kadar ilişki lütfen yardımcı olun bana?
cansu_dgn Sedadvc bende pcos var bazı aylar hiç yumurtlama olmuyor çok üzülüyorum dr da bi çözüm söylemiyor yine o aylardaki gibi olacak diye panikledim.. geçen ay yumurtlama olmuştu
Sedadvc cansu_dgn stres her şeyi çok etkiliyor. Uzulmeyin. Bu ay olmazsa diğer ay mutlaka olur. ☺️ Rahat olmaya çalışın.
zlemceylan cansu_dgn aynen bir de döngün kısa olduğu için yumurtlama belki bir ay olur diğer ay olmayabilir belli olmaz her ay oluyor diye de bir şey de yok için rahat olsun ❤️
zlemceylan cansu_dgn bak bende takip ediyorum benim de bi 7sinde koyulaştı gibi halen rengi koyu gibi gidiyor
cansu_dgn zlemceylan evet canım senin testlerini de görüyorum hep inşallah ikimizde güzel bir pik yakalarız bu ay ya valla bunaldım hergün pik umuduyla test yapıyorum 😔
zlemceylan cansu_dgn çok fazla stres yapma kendine stres yaptığın zaman vücudunu etkiliyor her şekilde umarım ama takip edelim beraber istersen psikolojik olarak hem iyi gelir ❤️
Kbr6134 cansu_dgn bence bu testlere çok takılmayın her zaman kesin sonuç göstermiyolar bende pik görmediğim ay hamile kaldım.Hatta bu ay yunurtlama olmadı demekki dedim.Meğer yumurtlama olmuş ama testte çıkmamış ki düzenli yaptığım halde..
Ftmn123- Kbr6134 ya benim eşimde sperm sorunu varda ve ilk gün ilişki nasıl olmalı ovulasyonda vede iloski sıklığı nekadar olmalı?
cansu_dgn Kbr6134 gerçekten mi ya bana umut oldunuz valla bende pik görmeyince düzenli olarak değerlendirmiyordum nasılsa işe yaramaz diye 🤷🏻♀️😔
Kbr6134 Ftmn123- hergün değilde 2 3 günde bir ilişkiye girmeniz gerekiyor hergün girmek sperm kalitesini düşürür yumurtlama döneminde belki üst üste olabilir ama 2 günde bir daha mantıklı
Marshmellom cansu_dgn daha çok yeni başlamışsınız görürsünüz daha.uygulama da ovulasyob hangi gün gösteriyor