elaabaharr Busmer bizde Aslan Zeyd koyduk ismini ☺️ isimleriyle yaşasınlar inşallah uzun sağlıklı hayırlı ömürleri olsun ✨❤️
EceQueen Mira123 hasretin anlamı çok üzücü yalnız,insan isminin kaderini yaşar. Tanıdığım iki özlem de bebek özlemi çekiyor, hayatlarında hep bir şeyin özlemini çekiyor. Hasret yerine keşke mutlu temiz güzel anlamı olan bir isim seçseniz🩷🫶🏻
Mira123 EceQueen anlamını bilmiyordum hiç araştirmamiştim iyiki söylediniz isim arayişıni devam edecem
elisam1206 Pembesarelle2 ilk kızım elisa ikinci gebeliğim kızım olacak ismine karar vermedik önerilere açığım 😊
Sab16 elisam1206 ilk hamileligim benim de doktor tahmini kız dedi ve eşim çok kız istiyor ismini de kendince İdil koydu 😌 kesin değil ama kız olursa İdil olacak muhtemelen size de fikir olsun 😌
Razismom Kbra-pyrz merak ettim oğlunuz Poyraz nasıl acaba… Bizde karar verdik Poyraz olacak ama bakalım 🥰hiperaktif bir çocuk mu geliyor acaba…
Kaya2112 Pembesarelle2 erkek olursa Ali İmran kız olursa Vera düşünüyoruz şey aslında düşünüyorum babasının haberi yok sonuçta ben taşıyorum bı ara ona da sylerim artık😂😂😂😂
SrpYlmz Pembesarelle2 Gökçe ❤ güzel, göze hoş görünen, havalı, kibar,güçlü cesur anlamları aynı zamanda benim için en büyük etken ilk Türk isimlerinden birisi olması ❤🙏☺