14022024 Pembesarelle2 kızım olsaydı bende Huma koymayı istiyordum İlk oğlumun adı yiğit efe İkinci oğluma hamileyim Ömer Asaf koyacagiz insallah
Fatma-ylmz nuurulsl benim gibi olanlarda varmış demekki ben de aynı durumu yaşıyorum eşim istediğim isimlerin hiç birini beğenmiyor
Bernacaaan numix Aren oğlumun adı ve çok sakin bir bebekti şimdi 5 yaşında hala sakin 😊 tavsiye ederim 😊
drn5410 Pembesarelle2 ilk kizim Meryem Azra 🌸😊 İkinci kızımı bekliyoruz Feyza istiyor ablası ama yanına bir isim daha mı olsa diye arayıştayım fikirlere açığım 🫠🌸
Minikkus19 Pembesarelle2 kızım 2 aylık oldu ismini Defne Betül koyduk 🌺 ismiyle yaşasın kuzularımız 😍
Sivas58-46 Biz kararsizi oğuz kağan yada Talha düşünüyoruz Talhanın yanına bir isim daha bulmak istiyorum fikri olan varsa yazsın lütfen
Gamzeturkmen Cinsiyetini kesin olarak ve çok erken öğrendik fetal DNA testi ile. Öğrendiğimiz gün Tuna koyduk oğlumun ismini 🥰
Civcivlerinannesi Pembesarelle2 hüma talih,şans kuşu demek. Kuranda da geçmemektedir. Cennetle alakası yoktur🤗
Pembesarelle2 Civcivlerinannesi Cennet Kuşu: Hüma kuşu, cennet kuşu olarak da bilinir ve cennetten dünyaya gönderildiğine inanılır. Bu nedenle, ilahi güzellik ve kutsallık ile ilişkilendirilir.