Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Normal doğum
Cicegiburnunda
Bir aksilik cıkmazsa normal doğum istiyorum. Ama cok korkuyorum nasıl birsey nasıl bir agri nasıl acı oyy 😱😳
anneoluyormm
Cicegiburnunda
37+1 deyim .daha önce normal doğum yaptınız mi bilmiyorum ama ben kendmi rahatlatmak için şöyle dusnuyorum . O kadar aciyacagini nerden biliyoruz? Herkesin doğumu ,bünyesi farklı. Bence negatif doğum hikayesi okuyup etkilenmeyelim derim
Reina
Cicegiburnunda
korkmak yerine o süreci nasıl daha kolay atlatabileceğinizi araştırın bence🙄 nefes egzersizi, ıkınma egzersizi, dikişsiz doğum yapmak için perine masajı. Bunları yeterince öğrenince o süreçten daha az korkarsınız
stronglove
Cicegiburnunda
korkulacak hicbisey yok o an geliyor rüya gibi geçiyor sonrasında kucaginizda mis kokulu bı melek kalıyor hatırlamak isteseniz dahi çoğu şeyi unutmuş oluyorsunuz Allah kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bende ikinci melegimi bekliyorum 😍
cemre27
Cicegiburnunda
dikiş atarken acı hissettiniz mi
Busradrkc
Cicegiburnunda
ebem demişti ki en zoru burun ameliyatı ınsanlar acıyı bile bile gıdıp esteteık oluyorlar .bızım cekecegımız sancı 15 -20 dk catalda dayanırız inşalh 💃🏻
Cismmpoyraz48
Cicegiburnunda
çekeceğin en fazla bir gün hatta bir gün bile değil dogduktan sonra unutulup gidiyor bi rahatlama geliyor ztn doguruncaya kadar herşey sancıdan korkmuyorm anlık olay olarak görüyorum ilk dogumumdada korkmuyordum yine korkmuyorum kendinizi rahat bırakın kendinize güvenin sonuca odaklanın allah yardımcımiz oluyor bırakinda 9 ay bekleyisten sonra bir güncuk bebislerimiz için cekmişiz cokmu 😊
MerveDC
Cicegiburnunda
kızlar ben ilk gebeliğimde çok korkuyrdum evet zor çok zor ama dayanılmayacak gibi de değil yani insan dayanabilşr ve insandan insanda değişiyor bncede kimseyi çok dinlmyin ha bi ağrıya bnzetin diyorsanız adet ssncısının 10 katı özellikle bel ağrım çoktu benim ama sabırlıydım
duru1938
Cicegiburnunda
ben dün normal doğum yaptım yarım saatte doğurdum anlık acı sonra fırt kucağımda :)
ValideSultan
Cicegiburnunda
neden öğrenmek istiyorsunuz ki? Her Doğum kendine özel her kadın farklı öğrenmek sadece korkunu paniğini artırır. Ben yürüyüş pilates yapıyorum nasip olursa oğlum isterse normal istiyorum ve vallahi bakın diyetisyenin bir sürü kadın doğumcu arkadaşım var hastanedeyim canlı canlı izleyebilecek imkanım var ama asla merak etmiyorum asla sormam asla internetten yada canlı izlemem ne gerek var strese
Aygn
Bende kenarda bekliyim🙈🙈
Kubraceylan
anneoluyormm
kesinlikle öyle herkes farklı bünyede ben normal yaptım herkes aynı acıyı hissetmiyor bazıları hafif bazıları şiddetli geçiriyorlar doğumu o yüzden korkutmaya gerek yok önceden kendinizi
Cicegiburnunda
anneoluyormm
Ilk kez dogum yapicam o yuzden tedirginim ya öyle anlatiyorlarki dogum hikâyelerini bitene iyi anlatan yok ama ikinciyi yapanda çok moral verecekleri yerde aman bnm böyleydi şöyle
Oldu vs 😅
Cicegiburnunda
Kubraceylan
ay allah büyük rabbim hayırlısını nasip etsin acemiyim korkum o yuzden ne yasayacagimdan habersizim :)
Pelinzade
Benim de korkulu rüyamda çok korkuyordum üniversite hastanesinde Doğum yaptım normal 40 2 son zamanda sancılarım vardı Doğum günü sabah çok sıklaştı hastane yakındı eve gittim sancı çıkmadı nst de açılmanda yok defi istersen yatıralım yok dedim evde sancımı çekerim geldim en kötü sancı çekmek geldimi çok fena belimi eşime anneme avdurdum yatarak sancı çekmek çok zor çömelerek karşılıyordum akşam çokkötğ oldum gittik 6 cm açıklık doğum a alıyoruz dedi ben şok iki saat ıkındım oda böyle kabız olmuşunda çıkmıyor zorluyorsun istemsizce zaten ıkınma hissi geliyor tabi elleri sürekli orada o en iğrenç şey bide fitil koyuyorlar bağırsakları boşaltıyorlar ki tualetin gelmesin ama Doğum iki sny kafası çıkınca gerisi akıp gidiyor çok rahatlıyorsun doğru ıkınma önemli dikişim yok ama doğru yapamadığım için yırtılmış biraz içim ona birkaç dikiş artılar ana nst sancı çekmek berbat hareket edemiyorsun çünkü allah yardım etti bana çok şükür rabbşm yardımcın olsun çok çekmeden kurtarsın
Cicegiburnunda
Pelinzade
amin umarım hersey yolunda gider ❤
anneoluyormm
Cicegiburnunda
benim de ilk doğum olacak. Korkmayın sadece eğitim alın.öyle bir şansınız yoksa da lütfen bilgilenin. Hypnobirhthing kitabını okuyorum öneririm. Sağlam kaynaklardan bilgi edinmeniz de önemli içinizi ferah tutun güzel dogumlarimiz olsun
Kubraceylan
Cicegiburnunda
tabiki Allah büyük yardımcınız olsun hepinizin inşallah sancı geldikçe bildiğin süreleri oku ben hep öyle yaptım inşallah miniklerinize kavuşursunuz
Cicegiburnunda
stronglove
😍😍😍😍😍💝😘😘😘 hayırlısıyla alın kucağınıza insallah
Cicegiburnunda
cemre27
en cok merak ettigimmm😳😳
Cicegiburnunda
Busradrkc
rabbim yardımcımız olsun❤❤
Cicegiburnunda
Cismmpoyraz48
kesinlikle sonucu paha bicilemez olacak cok sabırsızım 🤩🤩