Momybaby Kızlar, internetten lohusa gecelik takımı alanlar ve memnun kalanlar nereden aldınız ? Bir kaç tane trendyldan baktım ama bir tane kötü yorum görünce hemen vazgeçiyorum. Şehirde mağazalardakiler aşırı pahalı….
byzsrtym Momybaby bende aynı durumdan sıkıntılıyım. Hergün elbise gecelik bakıyorum internetten ama hem beğenemiyorum hemde kötü yorum görünce vazgeçiyorum😫 artık bir tane bulmam lazım
Hulo2105 Momybaby trendyol bylohusa satıcısından aldım sade göğüs ve sabahlık kol kısmı güpürlü. 2 gecelik daha aldım onlar da waikiki
Bbgmsc Momybaby bylohusa kendi sitesinden sabahlıklı bir gecelik aldım sezaryen düşündüğüm için. Bu takımı fotoğraf çekiminde kullanmayı düşünüyorum ikinci gün kısmetse. İlk gün için de normal bir gecelik aldım. Sağlıkla zamanında giymek nasip olur inşallah herkes için🥰🙏🏻
merube Momybaby bitane trendyoldan aldim 2xl yerine xl gondermisler ama idare eder iadesinivyapamadim cunku stoklari kalmamis
Momybaby byzsrtym en kötü alayım geri gönderirim diyorum ama çantamı hazır etmem lazım ona vakit ayıramam.. eğer haftan erkense deneme amaçlı alabilirsin
byzsrtym Momybaby 34+2deyim canım, 38 hafta gibi doğum görünüyor. Bulduklarım çok kadınsı kolay kolay beğenemiyorum. 1 tane pijama takımı aldım bir tanede elbise gecelik alayım diyorum ama sabahlıklı mı alsam düz mü karar veremedim😊 sizin kaçıncı hafta🙏🏻
Momybaby byzsrtym benimde 34+5 🌸 doğum için net bi bilgi vermedi doktorum henüz, ama erken de olabilir 🤷♀️ bi takım beyaz olanlardan fotoğraf için istiyorum , geri kalanlar içinse sabahlıklı almaya gerek yok gecelik alsan usturuplu yeter diyorlar 🤷♀️
Suleguzel Tüm hamileliği boyunca lohusa takımı bakmış biri olarak; herkesin dediği gibi o an umrunda bile olmayacak ne giydiğiniz 😅
byzsrtym Momybaby aaa hemen hemen aynıyız hayırla sağlıkla gelsin bebişler🥰 valla artık iyi kötü birşeye karar verip valizi hazırlayacağız😊
Momybaby Hulo2105 bende öyle almak istedim bi tane güzel olsun, diğerleri normal de olabilir bakayım dediğiniz yere 😊😊
Booksandcats Ben lohusasepetinden almıştım ilk önce malesef kilomu tutturamamışız dar geldiler sonradan ama lohusasepeti şu an dolandırmaya başlamış sanırım gecelik sipariş etmiştim geçen ayın 19unda gelmedi zar zor iptal ettirebildik. Trendyoldan aldım satıcı adını bilmiyorum ama effort marka çok iyi çok kaliteli geldiler bir gecelik bir de pijama takımı almıştım
Momybaby Booksandcats lohusasepetini bende duydum dolandırıyormuş, dikkat etmek lazım 😟 effort markayı duymadım bakayım ☺️
Booksandcats Momybaby 3-4 ay önce çok hızlılardı ama şu an bir sorun var sanırım bugün kargolanacak diyip durdular hiç kimse alışveriş yapmasın bence bugünlerde 🤷♀️ ben 102 kiloyum şu an büyük beden olarak o markayı bulabildim sadece çok güzel geldiler modeller zaten hepsinde aynı sayılır bir de lcwden şu takımı aldım gündelik hayatta da kullanılabilir diye başka güzel takımları da vardı hamile kategorisinden bakabilirsiniz 😊 çark indirimiyle de 400e falan geldi 
gmz10 Haftada hala her gün bakıyorum😄umudumu kestim beğenemeyecrğim galiba artık. Lcw den bir tane gecelik almıştım onu koyacağım artık. Fotoğraf için de beyaz elbise koyacağım galiba.
Mrvmrvmlh Bende iki takım pijama takımı aldım biri saten tarzı biri normal ama normal doğum gözüküyor şu anlık o yüzden rahat olur diye gecelik de almak istiyorum varmı alan
Mrvmrvmlh Momybaby bulamadım bende ya hep yaşlı modeller bi tane götürmek istiyorum hastaneye doğumdan önce sonra kontrollerde rahat olur diye düşündüm