Zarifokur zlemceylan bak gittiğim doktor 20. Güne kadar devam et dedi bana ama tabii benim yumurtam çatladı çatlayacaktı diye dedi
Zarifokur zlemceylan eğer gitme fırsatın varsa gidebilirsin . Ama bence dokundurma o çatlayacak yada çatlamıştır
zlemceylan Zarifokur anladım bende 1 ağustosta alttan baktırmıştım bana da sağlıklı görünüyor dedi folik asit kullanmaya başla dedi
zlemceylan Zarifokur şu an hafiften yine kahverengi akıntım var adet olacakmış gibi ağrım da var adet mi olacağım anlamadım
Zarifokur zlemceylan sanmam eğer yediyse döllenmen Rahime yerleşmeye çalışıyor olabilir . Bugün mü akıntı oluyorsun
zlemceylan Zarifokur yok canım birkaç gündür var ama jinekolojik muayeneden sonra akıntı olabilir yazıyor internette
Zarifokur zlemceylan ama ağustos birinde baktırdım dedin . Bak bende yara var cumartesi aşktan bakınca kanadı o baya iki peçete dolusu düşün hatta daha fazla korktum dün beraberlikten ağrım acım kanamam olmadı
Zarifokur zlemceylan regenisis 10 vitamin bir arada yazıyor zaten bir çok eksikliğim vardı iyi gelir inşallah
zlemceylan Zarifokur kan tahlili yaptırdığımda da idrarımda az enfeksiyon çıktı ondan dolayı da olabilir belki bilmiyorum ya
zlemceylan Zarifokur aaa bende aynısını aldım eczaneden onu kullanıyorum içerisinde balık yağı da var
Zarifokur zlemceylan az enfeksiyon bir şey değil ama doktorum enfeksiyon akıntı falan hamile kalmaya engel dedi . Dikkatlı olmak gerekir. Spermi öldürüyormuş
leyl25 zlemceylan merhaba Regenisis kaç ay kullandınız hamilesiniz sanırım hayırlı olsun etkisi oldu mı bende aldım yeni