Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Yumurta yiyemiyorum😔
fatmanuresma
Kızlar selam,
13 haftalık hamileyim.Aranızda benim gibi yumurta yiyemeyen var mı ?
Morcivert061
fatmanuresma
hamilelikten once gunde 2 tane yerdim bende 13 haftaligim 1 tNe bile yemedim kokusundan falan degilde yiyince midem bulanicak psikolojisi var
Mucizemiz4735
fatmanuresma
Bende yiyemiyorum artık onun yerine bol bol yoğurt ye süt iç
gdaslik
fatmanuresma
ben de yumurtayı çok severdim ama yiyemiyorum midemi bulandırıyor bu aralar.
Minikmelegimleam
fatmanuresma
o donemlerde oluyor bende yiyemiyordum simdi normale dondu yediklerim degisiyodu hep halada degisiyo normlde svmedigimi cok yedigim oldu cok svdigimi gormeye tahammul edemedigim oldu😐 kendime yetismeye calisiyorum 😂😂
bktyldz
fatmanuresma
bende aynı şekilde başta bir tiksinti geldi ancak zorladım hep, doktorum çok önemli olduğunu söylemişti. Haşlama yiyemiyorsanız omlet, menemen gibi içine peynir, domates vs. bu şekilde tüketmeye çalışın.
Tazeanne12
fatmanuresma
bende hiç yiyemiyorum süt dahil içemiyorum
Figennn
fatmanuresma
33+5 hala yemiyorum🤷🏻♀️
Merve201119
fatmanuresma
8 aylık hamileyim canım yumurta ağzıma sürmedim normaldede sevmem ama hamilelikte ayrı bi tiksindim kokusuna tahammülüm yok
Ozgemesut
fatmanuresma
yumurta balık tavuk köfte bunları görmek bile istemiyorum 😅
Melisuz
fatmanuresma
tam haşla sonra uzerıne yogurt dök ye mutlaka ye bebek ıcın cok onemlı gerekırse baharatta koy yogurda ye
izmirmasali35
fatmanuresma
ben🙋🏼♀️
SevgibiR
fatmanuresma
ben yumurta ve tavuk yiyemiyorum aslında yiyebiliyorum ama sonrasinda ya da yerken midemi bulandırıyor yumurtayi çorbalara fln katabilirsin terbiye yapıp öle dene
AyseguL01
fatmanuresma
hamile olmadan öncede asla süt ve süt ürünleri, yumurta yemiyirdum şimdi ise hiç yiyemiyorum 11+4
Tiredmother
23üm hala yiyemiyorum 🤦🏻♀️
birkizbirerkek
Hamile olduğumu yumurtadan tiksindiğim gün anladım.. o kdr çok severdim ki yumurtanın her türlüsünü yerdim.adetim 2 gün gecikmişti eşim karşımda yumurta yerken midem ağzıma geldi şuan 11+2 hamileyim hala yumurta denilince midem bulanıyor belki yumurtalı ekmek yiyebilirim diye düşündüm ekmekten yumurta kokusunu anladığım an bıraktım.ama onun yerine bol bol yoğurt ve peynir yiyorum 🤗
turkansahin
Bende yiyemiyorum canimm ya hamileligi ögrendigim ilk zamanlar günde 1 tane yiyordum. Daha sonra yiyemedim şuan 11+6 haftaligim
SevgibiR
Ozgemesut
bı tek kırmızı et kalmış sana o zaman 😬 ben sadece tavuk ve yumurta sevmiyom