NurcanBk Merhaba, Gizem hanıma takipli olan ve onda doğum yapan arkadaşlar süreciniz nasıl geçti/geçiyor bilgi verir misiniz
Ozlem_032 NurcanBk merhaba canım gizem hanima hiç gitmedim eğer güveniyorsan orda kall ama orda bir ayşenur var sakınnn ona gitmee sakınnn asla ilgilenmedi asla ben kendi detaylı ultrasonumu falan kendim yaptırdım haftam geçmiş almak istemediler içeri yalan söyledim de girdim ordan çıktım hayat hastanesine gittim kapının ağzında bekliyordum elimde doruk hastanesi kağıtlarıyla kadının birii sordu bende cevapladım Allah belasını versin bebeğimi düşük yaptırdı dedi yine de sen bilirsin tabiii♥️🌸
NurcanBk Ozlem_032 ne diyeceğimi bilemedim, ben daha hiç gitmedim gizem hanıma instagramda karşıma çıktı çok Güler yüzlü duruyor ama benim için normal doğum destekçisi olması önemli, bir de ben Balıkesir’den gelicem oraya doğum için
Ozlem_032 NurcanBk hayat hastanesi özlem ballı aşırı güzel bir doktor bak aşırı yemin ederim birde ona git değerlendir
Seyma_16 NurcanBk ben gizem hanıma gidiyorum en başından beri. Pazartesi doğumum var. Kendisinden en başından beri çok memnunum. Çok güleryüzlü ve her sorunuza uzun uzun çok güzel açıklamalarla cevap veren biri
Seyma_16 -Ruveyde- yeni görüyorum. Çok çok güzel geçti. Tekrar olsa tekrar gizem hanıma giderim inanın ki . Çok tatlı çok şeker ve bir o kadar da bilgili biri