Alyask Nalankuy bence hepsı hurafe cnm bnm kızımda da hiç bulanmadı mıdem sımdı oğlum olacak yıne bulanmıyor sadece bıçak makas tuttu kızımda makasa oturdum bunda bıçağa 😂☺️
bebemvebenn Nalankuy kızımda hep tatlı yedim hep hamur işi canım çekerdi tatlı ve hamur işi sonuç kızım oldu 😂😂herkes erkek diyordu hep tatlı canım çektiği için ama öyle değil hurafe bence ya .
CansuAB Nalankuy Nalankuy makas bıçak yöntemi yap bende tuttu kardeşimde tuttu başkalarına da denedik tuttu internete makas bıçak cinsiyet testi yaz bak orda var
Nalankuy Sakineoncu benim ilk çocuğumda çok bulanıyordu ekşi yiye yiye ağzım yara oldu sonuç oğlum oldu ☺️
Gulsenyilmaz Sakineoncu benim ilki kızdı aşırı bulantim vardı ikinci hamileliğimde daha çok bulantım oldu serumla beslendim ama erkek😂
Tazeanne0134 Sakineoncu bende bu tezi çürüten kişi olayım oğlumda öyle Bi bulantı yaşadım ki kızımda o bulantıyı yaşamadım
Nalankuy Nananan Benim çikolatayı telefondan bile görmeye tahammülüm yoktu direk kusmaya gidiyordum 😢
Alyask Nalankuy annem yapmıştı haberın olmayacak makasla bıçağı birer yastık altına koyuyorlar gidip bilmeden oturuyorsun kız makas erkek bıçak 😂
Nalankuy CansuAB Baktım internetten de onda benim haberim olmaması gerekiyormuş koyarken tek başımayım bu olmadı 😢
Tazeanne0134 Sakineoncu aynen oğlumda kafamı kaldıramıyordum bulantıdan kova duruyordu yanımda kızda da vardı ama oğlumda olduğu kadar değildi