Moz Kızlar selam yumurtlama zamanım tatile denk geldi değerlendirdik ama otel de olduğum için deniz havuz uzak duramıyorum sorun olur mu ya?Bir kürtajım olduğu için böyle sorular sorabiliyorum cahil gibi
Anonimanonim Moz canım benimde tatile denk gelmişti aynı şekilde. Bende havuzda yüzdüm takıldım saatlerce. Ben çok umutsuzdum tutmaz zaten diyodum ama oldu 😊 umursamadığınız zaman olur diyolardı gerçekten de öyle oldu
Aylaa123 Moz hamile değilseniz niye sorun olsun ki 😂bu kadar ince detaya takılıp düşünmeyşn bence bebek olursa olur olmazsa olmaz olmazsa siz havuza girdiğiniz diye olmıcak hali yok
kumsal__ Moz havuz bir bayan için gebe ol yada olma sağlıklı değil canim bulaşıcı hastalık riskide çok yüksek
Aylaa123 Moz valla bu kadar ince düşünmek sizi yıpratır ayrıca süreci uzatır. Yumurtlama zamanında eşimle aynı şehirde değildim tamamen alakasız bir günde birliktelik olmustu ve hamile kalmısım . Akışına bırakın
Limonlukekkk Moz bende tatilde hamile kaldım şu an 35 haftalık gebeyım yazlık yerde oturuyoruz ve şehir dışınada çok tatile gittık havuz ve deniz vazgeçilmezimdir hayatın tadını çıkar canım