Aylaa123 GizemElf ona çocugunuza göre karar verin bence sabah geç kalkıyorda okula erken gitmek omu yorabilir gitmek istemeyebilir başka cocugunuz varsa eğer öğleden sonra daha mantıklı bence hem kendinize zamanınız kalır hem sabah iki çocukla gitmek felan zor olur
Beyazmelekkk GizemElf kaç yaşında çocuğunuz ? Benm kızım 3 yaşında henüz ama anasınıfı almıyor sanırım 4 yaş aliyorlar diye biliyorum ama sabah sabah erkenden göndermek giydir gönder zor olur gibi onun yerine evde kahvaltısını edip öğleden sonra aktivite yapar eve gelir yorgun olur akşamda uyur diye düşünüyorum
Semihaoyku GizemElf bizimki tek gün çünkü talep azmis sabahçı 9 1 buçuk sınıf da tek sınıf olablirmis daha 8 kayıt olmuş birde sizinde anasinif için ucret istediler mi okul biz Ankaradayiz bizden istediler okulun ibana yaticakmis yıllık para
aysenuraydin2 GizemElf bence başka küçük çocuğunuzda varsa ona göre de ayarlamanız daha iyi ben kızımı öğlenci yapmıştım benim kızım geç kalkıyordu öğleden sonra onun için daha iyi oluyordu ben de o sırada işimi gücümü hallediyordum şimdi küçük bebeğim olacak Allah nasip ederse küçük kızım öğlenci büyük kızım tam gün gidiyor ben de bebekle ve kendimle daha iyi ilgilenirim diye düşünüyorum 🙂
blackberry118 Bizim için sabahçı iyi. Oğlum erken kalkmayı sever. Akşama kadar okulda çok sıkılır. Sabahçı olunca hem okuldan bikmiyor hem sabahları verimli geçiyor hem gündüz vakit geçireceği süre ona kalıyor.
blackberry118 Akşam erken uyuyor yemek yiyip yatıyor gibi oluyor öğlenci olunca oyun oynamaya da bize de doyamıyor. Gecen sene özelde tam gün yazdrdik hep öğlen aldırdı kendini. Daha küçükler gündüz serbest oynasın diyorum ben
Aylaa123 GizemElf o zaman öğleden sonra yazdırmanız daha uygun bence sabah ikisinide erken kaldırıp götürmek zor bide kışı düşündüğümüzde hava karanlık gidiyor çocuklar sizin için zor olur
Marimar98 Benim çocuğum geç kalkıyor ve kahvaltısını beraber yapıp öyle yollarım okula ,öğlen sıkılıyor evde ,yaşıt olarak komşuda yok oynayabileceği bize bu nedenlerden dolayı öğlenci olması daha yararlı bizim için
Alyask GizemElf kızım iki sene gitti tam gün daha iyi oluyor sabah 9 aksam 4 sabahçı olunca zorlanırlar gibi
melektb GizemElf sabahçı ve öğlenci olarak ikisine de denemis biri olarak öğlenci diyorum. 8 de başlıyordu 1 de bitiyordu 8 de gidecek çocuğu 7 de kaldırıp yarım saat alel acele kahvaltı yaptırıp okula götürmem gerekiyordu bence çok erken bir saat. Çocuk uykusundan ayilamadan kahvalti yaptirip goturmeye calisiyordum kiyafet ust bas uyanmadan yatakta giydiriyordum 😊 sabah gitmemek icin cok inat etti sürekli ağladı gitmek istemiyordu. Ama öğlenci olduktan sonra kendisi sabahları biraz oynadıktan sonra arkadas ihtiyacı duydugu icinde okulu sabirsizlikla bekliyordu doya doya kahvaltisini yapiyordu ust bas giyiniyor lavabo tuvalet ihtiyacı olmayip daha derli toplu mutlu gidiyor. 1 de başlıyor öğlen 6 da bitiyor. Ben öğlenci taraftarıyım 🥰
GizemElf melektb haklısınız mantıklı 1-5 arası sanırım bende ilk defa göndereceğim sabah erken götürmek zor olabilir 🌸
Suey Ben öğlen vermeyi düşünüyorum geçen sene sabahçı verdim kreşe çok iyidi erkenden güne başlayıp erkenden uyuyorduk günde daha verimli geçiyordu ama bu sene okulların açılma zamanına geliyor doğum iki çocukla zorlanırım en azından oğlum okulda olur ben bebekle iş guc dinlenme yemek işini hallederim çünkü oğlum sürekli oyun ilgi istiyor o saatlerde en azından arkadaşlarıyla vakit geçirir
Msydn6 GizemElf oğlum geçen sene 4.5 yaştı anasınıfına verdik öğlenci olarak gitti memnun kaldık bu sene 5.5 yaş yine aynı yere verdik bu sefer sabahçımı öğlendimi tam günemi geçilcek belli değil ama benim için ve oğlum için öğlenci olması daha iyi çünkü 3 yaşında kardeşi ve yenidoğan bir oğlum daha var sabahın erken saati kalkıp onlarla okula bırakmak zor olacak en azından öğlen olursa uyurlar uyanırlar kahvaltıydı ev işleriydi ben öğlene kadar işimi halletmiş olurum geri kalan gün bana kalır bazen randevu işim oluyo hstane işim oluyo hem ona göre öğleden sonraya ayarlıyorum hem çocuk uyku sersemi olmuyor daha dinç kafayla okulda vakit geçiriyor bizim düşüncemiz bu şekilde 🌸