hubanurozbas- nur-can621 Alın bizden de o kadar gerçekten haklı. Stresli bi iş eşimde aynı şekilde birde devlet bankası olunca
SrpYlmz 1Gurbetcicegi İstanbul’dayız eşim Vip aracıyla Arap müşterilere tur yaptırıyor aynı zamanda tercümanlıkta yapiyor onlara . Maddi açıdan güzel ama özellikle yazları eve yatmadan yatmaya geliyor hatta bazen kalmalı bile gidiyor o çok sıkıntı yani hem memnunum hem değilim hamileliğimi hep yanlız geçirdim diyebilirim ama çok şükür son 9 günümüz kaldı nasip olursa☺🙏
Merve_3351 1Gurbetcicegi Geri dönüşüm yerleri var fabrika gibi. Kazanç fazla ama yorucu bir iş herkesin yapamayacağı bilmiyorum kendi menmunsa.. gerisi önemli değil benim için
esdemiralay 1Gurbetcicegi Hem devlette öğretmen hem de esnaflık yapıyor ikisini birlikte götürüyor şuan
Melekhnm @ 1Gurbetcicegi Eşim Askeri personel hayatımızdan memnunuz, evet ailelerimizden uzaktayız fakat hayat şartları yapacak birşey yok mutluyuz olduğumuz yerde bir kaç içten samimi dost daha ne olsun çok şükür 🙏
Cosimaniehaus 1Gurbetcicegi inşaat mühendisi. Yeni iş kurdu inşaat malzemesi üretimi ilgili çok borçlandık en fakir dönemimizi yaşıyoruz 🥲şu an hiç memnun değilim zamanı olmuyor çok yoruluyor. İş yerini devret birilerine diyorum ben bize bakarım diyorum 😅 Başkasına bağlı çalışmadığı için genel anlamda memnunum.
Eminebil 1Gurbetcicegi Ben de boşandım kızlar bir farklılık olsun diye yazıyorum hahahahah Uzman Komando idi Irakta 😅 9 aylık hamileyim son günlerim dualarınızı beklerim 😍💞🌸
1Gurbetcicegi Eminebil yaa inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu birlikte güzel bi ömrünüz olsun ❤️🌸
Eluskonunannesi 1Gurbetcicegi eşim matematik öğretmeni bende öğretmenim o yüzden tatillerimiz ortak çok memnunum. Yalnız o memnun değil işini sevmiyor
iremsevinc 1Gurbetcicegi kendi işi oto yıkama dükkanı var ayriyetten ailesi ile bir pazar yerleri var haftanın 3 günü de pazarcklık yapıyor esnaf olması iyi hastane zamanı falan istediği zaman kapatıp açıyor dukkanı
1Gurbetcicegi arsveuras eşimin işi vardiyalı çalışma saatleri uzun ve bizde gurbetteyiz bu durumlardan biraz memnun olmadığım için merak ettim diğer meslek gruplarında eşlerin memnuniyet durumları nasıl diye ☺️
Smy9494 Eşim itfaiye eri memnumum calisma saatleri olarak 1 gün çalışıp 2 gün evde ☺ ama resmi tatil bayramlarda çalışıyor maalesef bide tayinleri olmuyor pek şükur halimize
Nisa10 Eşim askeri personel hep yanımda ve ailesinden uzak olduğumuz için çok memnunum sürekli bir yerlere tayin olayımız gittiğimiz yeri keşfet çevre illeri keşfet çok güzel geçiyor. Eşim de memnun bende ☺️
benim-kalbim-o Balanne1 ve o şehire tam alışıyorsun sonra hop kendini başka yerde başka insanlarla buluyorsun bir evin düzenin yok göçebe gibi ordan oraya sürükleniyorsun eşimden yana sıkıntım yok ama bu meslekte biriyle evlenecek olanlara tavsiye etmiyorum asla çok zor çünkü 😞