Kaya2112 Ezgikcc 😂😂😂 gerçi o benden daha heyecanlı ultrason a kilitlenip kalıyor bu elimi bu bacağı mi diye sorup duruyor😂😂😂
Ezgikcc Kaya2112 resmen aynı şeyleri yaşıyoruz😂 ultrasonda baktıkca saf saf bakıp gülüyor😂 ikimizde uçuyoruz o an gerçekten
Kaya2112 Ezgikcc onları tanıştırmak gerek birbirlerine anlatırlar bacağı eli kolu diye diye bol bol sevinirler 😂😂😂😂😂 ilk bebeğimiz olunca aşırı heyecanlı olmamız normal bence ya
Ezgikcc Kaya2112 bencede cok normal yani 2.-3 olanlar bile yeniden heyecan yaşıyorlar cok başka bir duygu her sekilde
123tazeanne Ezgikcc Valla benim doktorum direk dedi 6 Ocak doğum tarihi uygulamalara da giriş yağınca adet tarihini otomatik 6 Ocak veriyor İnşallah 2025’e denk geliriz 😅siz kaç haftalıksınız ☺️
Lalaydnn Ezgikcc 18+2 olduk bizde 💙ama umarım aralık sonu olmaz Ocak başı olur sene kaybetmesini istemiyorum aslında çok 🤲🏻
123tazeanne Ezgikcc Benimki 6 Ocaksa aramızda 1.5 hafta var büyük ihtimalle ortasına felan denk gelir 40. Haftanız ☺️
Ezgikcc 123tazeanne genelde benim zamanlarda olanlar hep aralık sonu dogum yapacaklar ama bakalım ne zaman olacaksa artık☺️