Zezeb Aşırı hastayım anneler :/ oğlan hasta oldu ondan da doğru bana geçti. Boğaz ağrısı ateş vs var halsizlik. Bebiş etkilenir diye korkuyorum. Önerebileceğiniz doğal tarifleri deneyebilirimm
Fundaaaaa Zezeb doktorum ballı ıhlamur iç dedi ağrı ve ateş içinde parol onun dışında bir mide probleminiz yok ise karamürver özü çok iyi geliyor.
yssmom Zezeb ateş noktası biraz riskli bence doktora görün ben grip olduğumda ateşi sordular ilk.. ateşin olmasa c vitamini içerikleri iyi gelir ama ateş ayrı bir durum
Cosimaniehaus Zezeb sarımsak bal limon iyi geliyor. Sarımsağı ince ince doğrayın (rendelemeyin acı olmasın ve kokmasın) içine bal koyun, limon sıkıp için. Her yaptıgınızda taze yapın.
nur0209 Ben de iki gündür öyleyim. Ihlamur demliyorum. Icerisine limon ve bal koyup içiyorum. O biraz iyi geliyor.
Zezeb yssmom ya öyle aşırı bi ateş yok bi kere 37,7 gördüm hemen ılık suyla yıkandım vs geçti ama bu boğaz ağrısı beni mahvetti
yssmom Zezeb o zaman c vitamini kuzu.. ihlamur kusburnu cayida icebiliyoruz 1 fincan ve sirke ile gargara ama ev yapimi sirke ile yoksa tuzlu su ile gargara yap..
aysenuraydin2 Zezeb ben de o zamanlarda çok kötü grip olmuştum doktora göründüm antibiyotik başladı bebek etkilenmesin diye 🙂
Zezeb aysenuraydin2 ilaca bulaşmamak için her türlü doğal yöntem deniyorum 🫠yazın ortasında böyle hasta olduğum için kendimi tebrik ediyorum:)