Zezeb Merhaba anneler :) kaçıncı haftada hissetmeye başladınız merak ediyorum ben şuan 13. Haftaya girmek üzereyim :) 2. Çocukta daha erken hissediliyor diye birşey duymuştum doğru mu acaba :)
MelekAnnesi52 Zezeb benim ikinci hamileliğim ilkini 21 haftalıkken hissetmiştim bunu da aynı 21 haftalıkken hissettim daha erken hissetmedim ben
Gamzee35 Zezeb Canım ben 11 haftalıkken hissettim dün 12 olduk daha böyle yoğun hissettim söylesem kimse inanmaz tabi 🤭 Ama nasıl gıdıklıyo anlatamam🥹
Cimenn1223 Zezeb hic bir doğruluğu yok ilk kizimi 16.hafta da hissettm 2.bebegmi 17.hafta da hissttm 20 de hisseden de cok var 5.bebekte olsa 20.haftadan sonra da hissedile biliyor
elif475475 Zezeb ben de 13 haftalığım daha hissetmiyorum. Sanki 15 ten önce zor hissedilir gibi geliyor bana
Ebbruc Zezeb ilkini 20.haftada hissettim net olarak, bunu da 15.haftada kıpırtı olarak hissettim tekme gibi ilk defa bugün hissettim 2 kere 17 haftalık bugün tam 🥰
Mernana Zezeb İkisinide 18. Haftamda hissettim. Şuanda 34 haftalığım ilkinden daha çok hareketleri belli oluyor ondan eminim karşımda oturan biri karnına ne oluyor diyor 😃
birkizannesi21 Zezeb ilkini tam hatırlamıyorum çünkü 5 yıl olucak neredeyse ama 4 aylık falandi bu kizimdada 15 haftalıkken hissettim
Gamzee35 BusrAsil2019 kesinlikle değil seyirme gibi pıt pıt pıt attı sonra bi gıdıkladı hep aynı yerde bağırsak hareketi imkansız 🤭