Reyhant Sevgili anneler ve anne adayları, biliyorsunuz ki isim koymak çok zor. Şu an 7. aydayim hala isim bulamadık. Kızıma an ya da han ile biten isim önerisi yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.😊
mervearslantas Ben de burada bekleyeyim, oğlumun adı Karan , kızıma Defne koymayı düşünüyorum ama an ile uyumlu kız ismi bulursam değerlendirebiliriz 🥰
Ebruuu0606 Gülhan Seyhan Beyhan reyhan Nurhan Nalan Bircan Aycan Ceylan Ceyhan Gülcan Efnan Elizan Ahucan Nuran Aydan Benan Nisan Candan zişan Canan Mihriban Cavidan Dilan Nazlıcan Vildan Ferhan Fidan Nihan Ümmühan Hazan Handan Hicran İmran İsmihan Leman mercan Nurcan Müjgan Nazan Neslihan nagihan Renan Rezzan şükran türkan
Parlaparla Reyhant ilk çocuğunuzla veya anne babaları olarak kendi adınızla kafiye amacıyla mı, özel değilse😁😅
Reyhant Parlaparla ilk çocugum olacak. İsmim Reyhan eşimin ismi irfan ve tesadüf ki kendi kardeşlerimizin isimleri de -an ile bitiyor, uyum olsun istiyoruz sadece 😊
burcutoo Reyhant tam da reyhan önermeye gelmiştim inşallah kızıma koyacağım 🙈 galiba kendi isminiz.. hiç reyhanla tanışmadım nasıldır reyhanlar?
Reyhant burcutoo evet kendi ismim. Vala babam bize çok çektirdin çocukken diyo 😂 azcik nazlı bi o kadar da kibar diyebilirim 🙈😂
Betul-97 Reyhant Nagihan olabilir etrafımda var hem huyları güzel hemde kendileri güzel oluyor yani tanıdıklarım öyle en azından😊😊