19 temmuz 09.30 da oğlumu sağ sağlım kucagıma aldım 1 aylık olcak neredeyse anca yazabılıyorum cunku 3.5yasında kızım var aşırı kıskanıyor 4 kısı zor zabbedıyoruz malesef her cocuk bır değil keşke kıskanmasa ama sureklı bırak onu alma kucagına emzırme ölsün o atcam camdan çöpe at onu falan dıyor neyse sakınımm gecıcek bunlarda 🤭🤗 diğeri gibi buda sezeryan ilk kızım gebelıl zehırlenmesıyle kontrol içn gdıp kucagıma almstm ertesı gun 2020kg doğmustu. Sukur kuvez vs gormemıstık. Kızıma nazaran oğlum kilolu doğdu. Spinal ile oldum. Gayet güzeldi tek fark kızımda 1 saat sonra ayaga kalkmıstım bunda saat 3 dü anca kalkıyordum. Ağrım cok oldu kanamam coktu kac kere carsaf degısıldı bılmem. Kayısı hosafı ıyıkı yapmısım ılk gece hem gaz hem wc cıktım sonrası katı yıyebıldım. 2 gunde 10lt su ıcmısım tabıkı mastit oldm hem meme hem sağım olarak devam ettm sağıp attım buzluga arada cıkarıp kasık bıberonla verdm. Asla normal bıberon vermyın alısıyor hemen meme tutmuyor hastaneye gderkem kv vermıs bıberonla 2 gun ugrastm ac kaldı agladı bagırdı sonunda aldı kızım emmedı sağmıstım 6 ay boyunca cok zordu smdi oğlumdada aynısını yasamamak ıcın elımden gelenı yapıyorm. Bıraz göbek bag dustugu yer akıyor krem kullanıyoruz umarım gecer baska sorunumuz yok cok sukur 🤗 şimdiden herkese gecmıs olsun