Mira123 Esrahrz hurma 8 kizinci aydan beri yiyorum yapmadığım hareket kalmadı arti 2 çocugum diha var onların peşinde koşturmaktan helak oluyorum ama yinede tık yok
Esrahrz Ozlemdimetokali benimde en gec 15 gun kaldı kızlar. 37+1 im bebegim kücük diye 39 u bekliyoruz hayırlısıyla
Tugbacim34 @Ozlemdimetokali uygulamaya göre 27, doktora göre 20, bana göre 10, arabada beş evde 15 🤣🤣🤣🤣 bu haftalar tam kafayı oynatma haftalarıymış
hatice__1 2cocuk1bebekk ya ben anlamıyorum bebiş içerde çok hareketli özellikle geceleri bazen öyle bir oluyor ki yaptığı baskıdan canımı acıtıyor ağrısı belime bel boşluğuma kadar vuruyor gece ağrıdan belim kopacaktı nerdeyse 😂
Hatcsezgin Ozlemdimetokali benim 18 gün ama sanki bir haftası var yok gibi dün açılmalarımın olduğunu söyledi doktor, ayakta durmak gerçekten zor olmaya başladı çok baskı var aşağıda ciddi canım yanıyor 🥲
Tugba4474 Son 16 gün sezeryan için . 36+3 deyiz bebeğim çok hareketli sürekli baskı yapıyor . normalmi acaba kontrole daha 5 gün var inş erken gelmez
Nrslkrky Ozlemdimetokali Benimde 15 nde kontrolüm var 35 haftadayım sezeryan olucal gün vericekler inşallah
1234sevda Son 6 gün ama doğuma dair hiçbi belirti yok, ne sancı, ne nişan, egzersiz yürüyüş hurma aklıma gelicek herşeyi yapıyorum ama bebek gelmiyor