Rumem Kızlar isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum ama müslin istemiyorum zaten kış bebeği olucak yaptırıp memnun kaldığınız sayfaları söylermisiniz çok aşırı uçuk fiyat olanlar söylemesin mesela 1800 vs gibi fiyatlar
Mlsaa99 Rumem bende cok heveslendim ama cok uçuk bir fiyati var ona verecegim parayi odasina kapi süsü bir de yastigini yaptiricam isimli
Yeniyeniden Rumem çok pahalimi 1800 falan ben pek anlamıyorum ama bence iyi sanki zihinler bile 500 tl 😁
Rumem Mlsaa99 ben 10 lu olanları zaten gereksiz buluyorum 5’li istiyorum fiyatlarıda gerçekten çok uçuk ama belki buralarda yaptıran birilerine rastlarım diye geldim çünkü en fazla 2 kere giyecek waow bi kalite ve uçuk fiyata gerek yok diye düşünüyorum
Remziye-13 Merhaba instagramda detayçarşı sayfamız var aynı zamanda wp hattımız da var 10 lu hastane çıkışı setimiz %100 pamuklu 700 tl 3 lü set isterseniz de 400 tl şeklinde yardımcı oluyoruz 🙏🏻
Remziye-13 05058537173 wp hattımız burdan kataloglardan bakabilirsiniz numarayı kaydedip Facebook hesabımızda var modellerimiz
CeylanCagan Rumem bende yaptırdım hemde dediğiniz gibi 1800₺ ama Instagram kapalı olduğu için ismini bulamıyorum yoksa kesinlikle çok memnun kalırsınız bulmaya çalışıyorum
Rumem CeylanCagan ben 1800 civarda olmasın demiştim😂 birde baskı isim istemiyorum onu belirtmemişim önerilerin hepsi baskı
CeylanCagan Rumem ay olayı ben çok yanlış anlamışım 😂 o fiyat bandında olsun anladım çok afedersiniz ama zaten isimsiz istiyorsanız ve müslin istemiyorsanız fiyatlar o aralığa çıkmaz bence ☺️
Rumem CeylanCagan hayatım isimli istiyorum müslin istemiyorum 5’li istiyorum😂 çokmu şey istiyorummm😂 10’luları gereksiz buluyorum çünkü zaten isimlideki amacımız anı kalması içindeki düz badilere gerek yok😂 10’lu larda dediğim gibi 1800 felan bana 1200 gibi fiyatlar kafi😂
Minikkalplerinannesi https://ty.gl/pi8wuumkv4 Canım ben buradan yaptırdım, kişiye özel hem uygun hem kalitesi güzel, çok beğendim 😍 Çok yüksek fiyatlardan kaçındım. Zaten bu da yumoş%100 pamuk