iiremgrzbyr Melisaaltnblk bol yürüyüş yap canım bende ilk doğumum da sabaha kadar çıkaramadım mecbur lağma yapmışlardı 2. Doğumum da inşallah rahat olur 😊
Alseli Melisaaltnblk bol yürüyüş canım bide yatabilirsen yan yatıp bacaklarını aç o da kolaylaştırıyor
Zumra1234 Melisaaltnblk ben hala çekiyorum 1 haftalık olduk bugun. Eczanede aldigim bazi ilaclar yardim etti bu sefer yürümekte fayda etmedi
buseyusuf27 Melisaaltnblk kayısı hosafı yapmıstım onu ıctım yurudum kahve ıctım derken cıkardım gazmı bıraz zor olyo ama oluyor hareketsız kalmayın derm
Melisaaltnblk buseyusuf27 yaptım evden getirdim 1 litre kahve de içtiö sürekli hareket ediyorum daha az az çıkıyor ama dikişlerimden dolayı biraz zorlanıyorum ya sürekli sıvı tüketiyorum şerbet metve suyu bol su biraz zorladı beni
NurDagDemir Melisaaltnblk doktor bana sakız çiğne demişti sezeryandan sonra çiğnetikten sonra gerçekten gazımı yapabildim 🙂
Gamze_dn Melisaaltnblk ben sezeryandan sonra yakalsik iki gundur ne gaz ne buyuk abdest yapabilmistim annem ayaklarimin altina sicak su torbasi koymustu oyle yapmistim dene canm faydasini gorurusun ha cok kotuysen acile git lavman yapiyorlr
Melisaaltnblk Gamze_dn hastanedeyim zaten canım bamada lavman yapıldı gazımı aldı şükür şimdi dikişlerim başladı ağrımaya yanmaya valla ne zormus sezeryan giç böyle tahmin etmedim
Gamze_dn Melisaaltnblk biraz zor ama bir haftaya gecer insllh ayakta cok durma dikislerin yanar o sicak su torbsini ayklrnin altina koy yinede
mucizem066_ Melisaaltnblk dikişler için bişey dediler mi bende lağmanla çıkardım sonra yine çıkamadım en son müsille biraz daha rahatladım ama benimde dünden beri dikişlerim ağrıyor yanıyor herhalde kendimi kasmaktan oldu diyorum bi öneri de bulundular mı
ozgekader Melisaaltnblk bol yürüyüş iyi geliyo Birde benim doktorum bana sade maden suyu ve kayısı meyve suyu nu karıştırıp iç demişti ben o sayede gazdan kurtuldum