Eda1254 S1249 ağrıyla gittiğinizde direk çatı muanesi yaparlar genelde sancı valan olmadı ozaman sizde
Alar-12 S1249 37 haftalıkken yaptı doktor normal doğum düşündüğümü söylemiştim ama çatım buna müsait olmadığını söyledi sezeryanı öneriyorum doktorun olarak dedi, kızlar gerçekten acıtıyor anlık ama söylemeden geçemicem 🥲
Eda1254 S1249 aslında çok bişey demiyolar açıklık yoksa sanciniz varsa sizi ona göre yönlendiriyorlar yoksa sürekli muane etmiyolar alttan bı şikayetiniz sancıniz olmadıkça
Zynpkcn Bende 38+6 oldum.suan doktor kontrolum.vardi dun(cuma) bebegin keyfi yerinde gelmeye niyeti yok vs diye hic bakcam edecem demedi
Fatma4934 Aşırı irrite bir durum çatı muayenesi geçen hafta yapıldı hayattan soğudum üstelik doğum korkum ikiye katlandı
S1249 Fatma4934 alttan muayene oldum acilde ama sancım vardı çatıyla ilgili bişey demedi bi de doktor erkekti mahvetti beni dediğin gibi çok kötü oldum
Mernana S1249 İlk gebeliğimde 38-39 hafta arasında olmuştum. Bir sonraki gidişinizde muhtemelen olursunuz 😇