b-bg kızlar 19 haftalık olduk geçen haftadan beri midemde pır pır hareketlilik oluyor mide de mi olur bebek hareketi nolur söyleyin 🤭
b-bg hemen midemin altında oluyor ilk kez böyle bir şey hissettiğim için acaba dedim özellikle yatınca ya da oturunca oluyor
Aysgll1 b-bg evet ben ilk bağırsak ya da gaz falandır diye düşünmüştüm ama sonradan emin oldum kalp atışı gibi pıt pıt şeklinde oluyor ☺️ 19+3 olduk tam bir haftadır hissediyorum ben de
b-bg Aysgll1 sağlıkla gelsin bende ilk başlarda öyle olduğunu düşündüm ama çok sık olmaya başlayınca acaba mı dedim ♥️
Merve_bozkurtt Evet bebek hareketi o 🤭 bende ilk 20 haftada hisetim ilk tekmesini hareketlerini vesaire şuan 30 haftalık olduk sizin de haftanız ilerledikçe daha da şiddetlenicek o hareketler benimki de oturunca yada uyumaya çalışırken başlıyor hareketlenmeye 😁
Kesimeliff Evet benimde 19. Haftam da pır pır midem de ve bağırsağımda hissediyor gibi oluyordum tam olarak böyle başlıyor sonra her geçen hafta daha kuvvetli ve net halini alacak 🥹🥹