38+1de kontrole gittim bebeğim tek arter damarlıydı doktorum artık doğumu başlatalım dedi ve yatışım yapıldı. İlk doğumumda normaldi o yüzden rahim açıcı verildi açılmam ilerledi sancılarım düzenli gelmeye başladı gece doktorum kontrole geldi güzel 2 saat içinde doğurursun bebekte zaten haftalardır başaşağı normal doğum pozisyonundaydı. Ebe kontrole geldi sonra doktorum düşük doz suni verilmesini söylemiş o sancıları da gayet güzel karşıladım. Yürüyüşler squatlar vs vs sabah 6 oldu muayene edildim bebek yukarı kaçmış doktorum sezeryana almalıyız saatlercede çeksen sancıyı fayda etmeyecek dedi. 08:15 de spinal anestezi ile oğlum dünyaya geldi. Sezeryana hazırlanırken çok ağladım hem diğer oğlumu geceden eve göndermiştim göremedim diye hem bu bebeğim açıkçası biraz korkutmuştu beni tek arterli düşük bir kilo bekliyorduk kilo önemli değil tabiki ama neden normal gelmedi diye acaba bi sıkıntımı var diye düşünerek girdim. Her iki doğumuda yaşadım rabbim tüm hamilelere kolay doğumlar nasip eylesin şimdi oğluşum çok şükür sağlıklı yanımda yatıyor.