Fadimikow Ardilan Bir hafta geriden sayman gerikiyor demisdi benim dokturum cunku verdikleri tarih genekde utmmtutmuyor ya erken geliyor yada bir hafta geciyor suan tam 8 bucuk sylik olmus oluyoruz aslin
Fadimikow Rabiaeslem Evet cnm normal duzeyde gidiyor suan allaha sukur 35,36haftalikken biraz geriden geliyordu simdi iyi gidiyor simdide biraz dikat et yinede doguma kadar dedi dogurmasi zor olur dedi hayirlisi insallah kolay dogum olur
YamurKarabulut 37+5 de 3100 dü ama doktor o önemsiz doğru sonum vermiyor çünkü dedi. Haftasıyla uyumlu olması felan yeterli dedi .. zaten iri bebek istemeyiz Doğum açısından da bebek açısından da dedi
YamurKarabulut Kızlar suan 38+1 im suan sağ kasıpa iğne batıyor gibi bişey oluyor az rahatsız edici sizde yaşıyor musunuz böyle bişey .. ilk defa bugün oldu
Elaninannesi Ardilan nasıl oluyor yani canım benim bugün tam 38 haftalık 39amı girmiş oluyorum aslında doktor da hiç oyle bişey demedi bana şaşırdım
Ardilan Elaninannesi 38+0 'dan itibaren 39.hafta içinde oluyorsunuz ama tabi tam doldurmamış oluyorsunuz. Kitaplarda da böyle yaziyor zaten. Mesela ben şu an 37+3 um.soranlara 38.haftamdayim diyorum
SemihNur Ardilan sen istediğini de canım bana göre de bitmeden diğer haftayı söylemiyorum çok da büyütmemek Lazım ama dmibenim konum farklıydı konuyu nerelere getirdin inanamıyorum
ayseburcu SemihNur SemihNur kilolu olması iyi bir şey değil , hatta bizim doktor en ideali 2800 doğması dıyor , çıkışı kolay oluyormus , iri bebek iyi bişi değil ,doğunca emer ve alır zaten