Melis-ey Merhabalar anneler . İlk oğlumun ismi Eyüp. Şimdi bir oğlum daha olcak onu da Elyesa istiyorum 2 oğlum da peygamber ismi olsun diyorum ama herkes çok farklı tepkiler veriyor kafam çok karışıyor .
Kze Melis-ey bence cok guzel ve uyumlu da olmus baskalarini dinlemeyin siz ne dusnuyorsaniz istiyorsaniz onu yapin bence🫶🏻
Rumuz36 Melis-ey isimler ne kadar güzel kimseyi dinlemeyin içinize sinsin yeter. Sağlıkla hayırla mutlulukla büyüsünler 🤲♥️
yokusbebek Melis-ey Eşimin ismi diye demiyorum Eyüp çok güzel 🤭 zaten peygamber ismi 🌸 Ama Elyesa sanki biraz ağır. İleride (öğretmen olarak söylüyorum) okul yaşamında vs. zorluk çekebilir sanki.
Aylaa123 Melis-ey çocuk sizin çocugunuz kimseye halt yemek düşmez çocugumuza isim koyarken başkalarına danışmıyoruz yada onlars beğendirmeye çalısmıyoruz neticede ne istiyorsanız eleştireye tepkiye aldanmayın koyun milleti ilgikendirmez
Deepbluee2 Yusuf , İdris , Süleyman, Harun , Musa, Salih bunlar daha hoş geliyor kulağa. Siz biraz zor bi ismi beğenmişsiniz ama tabi önemli olan sizin ve eşinizin beğenmesi başkalarını dinlemeyin bence içinize yatıyorsa koyun
Dimple7 Melis-ey bizim de oglumuz olacak. Asla isim bulamiyorum. Sectigim isimlerin hepsi gayet normal ustelik. Sectigim isimler: Mahir, Kerem, Sinan, Selim, Taner. Hepsine bi bahane, hepsiyle dalga gececek sebep buldular inanilmaz gercekten. Onerilere ben de acigim :(
Eluskonunannesi Dimple7 ben Selim koyacağım inşallah. Ne gibi bir bahane buldular yazdığınız isimlere anlamadım. Hepsi her döneme uygun klasik isimler. Ben klasik isim sevdiğim için şimdi moda olan Kuzey, Uzay, Uraz, Atlas, Çınar vb isimleri tercih etmedim. Bunlarda güzel isimler ama herkes bunları koymak zorunda değil diye düşünüyorum
Birbebekannesi01 Melis-ey 12 ve 14 haftalik kontrollerimde gittiğimde erkeğe benzettiler ve bende öyle hissediyorum en başından beri. Amaa henüz bir isim bulamadım 🥲
Dimple7 Eluskonunannesi o kadar komik bahaneler ki. Kerem olsa, opeyim bi kerem vs derlermis :D selim kiz ismi gibiymis. Taner ismi ciddiyetsizmis. Mahir ismi esimin ismi diye kimse desteklemedi. Sinan icin de s*e-lan derlermis. Yazmaya utandim gercekten. Isimsiz kaldi su an napacagim bilmiyorum
Melis-ey Eluskonunannesi duyan çoğu kişi ileri ki hayatında (en çok okul hayatında ) çok sıkıntı yaşar çok ağır bir isim diye düşünüyorlar.
Eluskonunannesi Dimple7 gerçekten aşırı saçma bahaneler. Ben öğretmenim hiç bu isimlerdeki çocuklarla dalga geçtiklerini görmedim. Herkes içine sinen ismi koymalı bence çocuk bizim çocuğumuz sonuçta.
QBuse1123 Melis-ey herkes değil siz doguruyirsunuz siz karar verin bosverin el ne demiş siz koyduktan sonra o isimle çağırmak isteyen çağırır zaten
Dimple7 Eluskonunannesi kesinlikle katiliyorum. Bi de herkes sacma sapan isimler onerip dalga geciyor. Cevremi komple degistirsem en mantiklisi :D
Melis-ey Tugcetek7 darısı bize inşallah 🤲 en sonunda düşündüğüm isim hakkında birisi koymuş ve kullanıyor çok sevindim adıyla yaşasın inşallahhhh
Eluskonunannesi Melis-ey isim olarak çok güzel ama okul hayatında sıkıntı yaşayabilir. Maalesef özellikle ergenlikte çocuklar çok acımasız davranıyor. Ben böyle durumlarda müdahale ediyorum ama her an öğrenciler ile öğretmenler bir arada olmadığı için akran zorbalığı yaşanabiliyor. Bunun en çok yapılanı da isim ve fiziksel zorbalık
Eluskonunannesi Melis-ey yine de son karar sizin ismi çok beğendiyseniz içinize sindiyse koyun bence sonra içinizde kalmasın 😊