Rumeysa-6161 Kızlar adetim çarşamba günü bitti (7.8) bugün Ovulasyon test yaptım pozitif sizce normal mi iki gün sonra pozitif olması?
myangelson Rumeysa-6161 bazı kişiler adetin peşine yumurtlama görebilir sizin de öyle bir durum olmuş sanırım değerlendirin 😊
Rumeysa-6161 Herzamankinden sanki birazcık daha az dı. Ilk kez başıma böyle birşey geliyor normalde hep 16 gün pozitif olur bende
2cocukluana_ Rumeysa-6161 6 ay çocuk için uğraştık en sonunda ovulasyon testi aldım hep 12 14.gunlerde yumurtlama arardım ama adetimin 2.gunu pig yakaladım değişiyor günler testinize guvenin
Kubraylvc 2cocukluana_ pardon adetliyken mi yaptınız bittiminin 2.günümü birde kaçgğn sürüyor adetiniz 🫣
aksakallardan İnternette okuduguma göre ve başkalarini söylediğine göre yumurtlama zamanları degisebiliyomus belki dizinde öyle olmuştur
Mikoosu Evet gayet normal ben o şekilde klimam kullandım ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım adetten 2 3 gün sonraydı yumurtamın olgunlaştığı zaman mutlaka değerlendirin hatta doktorum bana sabah 5 6 gibi ilişki olsun dedi o zaman ki spermlerin dölleme olasılığı yüksek oluyormus
Rumeysa-6161 Hepinize Teşekkür ederim kizlar 🌸 Dün ve ondan önceki günü degerlendirdik 😉 Rabbim en güzel zamanda nasip etsin👶🏼
Hiratuba Rumeysa-6161 bi arkadaşım adet bittikten bir gün sonra korunmasız ilişkiyle hamile kaldı, muhtemelen o da erken yumurtluyordu . Sizde de olabilir