elif475475 Nur0907 yani zaten 2 ihtimal var. Kız çıktı ya da erkek çıktı diye üzülmemek lazım sonuçta çocuğu yaparken de biliyor ki ya kız ya erkek olacak 😅
Deletedmom_115 Hasret3449 evet aynı doktor hatta kendi yanılgısından dolayı emin olmak için defalarca baktı ben bile gördüm çocuğun pipisini eşim de gördü hocam erkek falan dedik dur emin olalım belki kordondur falan dedi sonra yok erkekmiş yanılmışım dedi 1 ay sonra başka doktora gittim emin olmak için o da erkek dedi
dorukabioluyor %90 banada kız dedi nubunun usg görüntüsü var mı merak ettim iki hafta var kontrolüme.
Niloyaaaaa dorukabioluyor Benim 11. Haftada böyleydi doktorumuz kıza benziyor dedi bacak arasıda boştu ama 1 hafta sonra bacak arası dolmuştu 12. Hafta ve sonrasında bence netleşiyor cinsiyet oluşuyor 🥴☺️ 
dorukabioluyor Niloyaaaaa hayırlısı bakalım 16 haftalık olduk iki güne gideceğim bende o zaman net öğrenirim.😁
Balam213 Hasret3449 sizin ultrasonunuza bakabilir miyim sakıncası yoksa, yok hayır Dr bana hiç yorum yapmadı daha erken dedi , ben meraktan öyle araştırırken nub teorisi gördüm, size dr mu dedi nuba göre böyle diye