meliss166 Hamileliğimin 36.haftasındayım ve son bir buçuk haftadır kan demir ve vitamin ilaçlarını yutamıyorum bebeğim için bi zararı olur mu?
Aylaa123 meliss166 kan ve vitamin ilaçları bebeğiniz için değil sizin için veriliyor zaten eğer değerleriniz çok düşükse toplanma süreniz uzar bebek sizden alacağını alıypr zaten depolarınız boşalırsa siz sağlık sorunu yaşarsınız
Deletedmom_115 meliss166 bu ilaçlar bizim için veriliyor ama değerlerin iyiyse haftan baya var korkma
eylulmucizem_ meliss166 kan ilacı olarak ferrum lek kullana bilirsin mide yakmıyor gündüzler 1 kaşık.
meliss166 Seda9507 Değerlerim normal bi sıkıntı yok ama artık aşırı mide yanmam var hapı bile yutamıyorum
meliss166 Aylaa123 çok şükür değerlerimde problem yok ama yutamadığım bi dönemdeyim artık çok mide yanmam var
Esra_metehan34 meliss166 mide yanması için rennie şurup öneririm ben 7 aylıkken başladım üç ay o kadar rahatlattı ki iyi ki kullandım.
busecnyt0108 meliss166 bende senin gibiyim yurtuğum an istifra ediyorum ama mecburum hem kendim hem bebeğim için o yüzden şu yerine meyve suyu ile içiyorum bir de hepsini arka arkaya değil de yarımşar saat arayla içiyorum öyle iyi oluyor dene istersen